Nitrodan bir türlü hevesimi alamadım. Önce hazır set 40 lık kyosho calmatoyu ilk uçuşta denize düşürdüm. Daha sonra phoenix fun star modelini asp52 motor ile topladım. Ancak uçuş alanımın güvenli olmamasından dolayı uçurmaya cesaret edemedim. Bu sefer ufak hafif model arayışına girdim. Ancak 40-60 lik model bile bulamıyorken ufak model bulmak neredeyse imkansızdı. Yurt içinde bir tek soaraction modelini gördüm. Yurt dışında ise Türkiye ye getirebileceğim bir modele rastlamadım. Derken aliexpresste şu kitlere rastladım. Aslında böyle sıfırdan bir kit yapmak hiç aklımda yoktu. Zaten tecrübemde hiç yok. Ama şu korona günlerinde böyle sıfırdan bir kit yapmak zevkli olacak diye düşünüyorum. Kiti bugün sipariş verdim. Firmada hemen kargo takip numarası girmiş. Model ekipmanını ise şu şekilde toplamayı düşünüyorum.
---Satıcıyla kurduğum iletişim sonucu modelin 15-21 lik nitro motorlara uygun olduğunu söyledi. İlerleyen günlerde yurt içinden ikinci el motor bakacağım. Aklımda os 15 veya asp 21 motor var. Eğer bulamazsam Os 15 la motoru amainhobies ten alacağım. Servolar towerpronun 9 gramlık ucuz servoları olacak. Gaz servosu konusunda bir fikrim yok. Modelin kaplamasını ise geçenlerde forumda konusu geçen oracal 641 ile yapacağım. Çünkü elimde kaplama ütüsü yok.
--- Maksat modeli toplarken keyifli zaman geçirmek. Nitro motorun sesini dinleyip dumanını koklamak
E tabiki havada da 3-5 tur atmak. 
Kit elime ulaşırsa bu konu altından devam edeceğim. Her türlü öneriye açığım
Resim yükleyemedim.
---Satıcıyla kurduğum iletişim sonucu modelin 15-21 lik nitro motorlara uygun olduğunu söyledi. İlerleyen günlerde yurt içinden ikinci el motor bakacağım. Aklımda os 15 veya asp 21 motor var. Eğer bulamazsam Os 15 la motoru amainhobies ten alacağım. Servolar towerpronun 9 gramlık ucuz servoları olacak. Gaz servosu konusunda bir fikrim yok. Modelin kaplamasını ise geçenlerde forumda konusu geçen oracal 641 ile yapacağım. Çünkü elimde kaplama ütüsü yok.
--- Maksat modeli toplarken keyifli zaman geçirmek. Nitro motorun sesini dinleyip dumanını koklamak
Kit elime ulaşırsa bu konu altından devam edeceğim. Her türlü öneriye açığım
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Resim yükleyemedim.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Moderatör tarafında düzenlendi: