Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abilerim arkadaşlarım microsoft paint te yeni tasarlamış oldugum canopy yi sizlerle paylaşmak istedim. birde aynısını biz üretebilsek çok güzel olacak umarım beğenirsiniz
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Teşekkür ederim Türker abi üretme konusunda henüz bi fikrim yok. Uretmekten cok tasarlamayı dusundum umarim bir gun birileride uretmek icin caba gosterir bir gun kendi canopy mizi takıp ucarız bundan da gurur duyarız
yanlış anladın buna bakıp yapdın manasında değil üzerindeki türk bayrağı motifi benziyor o manada bu canopyde özel elle boyama yapıldı tabi kalıp olarak hazır alınıyor
yanlış anladın buna bakıp yapdın manasında değil üzerindeki türk bayrağı motifi benziyor o manada bu canopyde özel elle boyama yapıldı tabi kalıp olarak hazır alınıyor
Özür diliyorum abi yaptigin yorum bende o algıyı yarattı öyle anladım.tabi ki benzer calisma olabilir. benden yana aklinizda farkli bir algi olusmasini istemem.