Evren abi benim tecrübeler de Emre abi ile paralel. Aynı yerlerden alışveriş yapıyoruz, aynı kişilerle muhatap oluyoruz. Amerika uzak geliyor çok tercih etmiyoruz ama araba işinde amain den de aldıklarım olmuştu. Genelde ingiltere veya çin oluyor siparişler, tek tük diğer ülkeler...
UPS i seviyoruz. Ama bu son kargoda gerçekten çok süründürdüler boya ayağına... Yasaksa çıkar fırlat at, gerisini devam ettir. On kere tehlikeli maddeden istisna yedirme... Fastlad ile iletişime geçiyorum 7 sinde verdiğim sipariş 8 inde ups e sevk edilmiş, ingiltereden çıkana kadar 22-23 ü oldu ayın. Çıkarın diyorum, kutuyu geri çağırın diyorum. işte paperwork bilmem ne... En sonunda isyan ettim, daha ingiltereden çıkamadı bu Köln de veya istanbul da kesin takılır istemiyorum geri çek dedim, tam da o ara çıkmayı başardı... Kölnde gece durur, sabah istanbulda olurdu, olumsuz hava koşulları gereği bir gün Almanyada kaldı... Gümrükten sorunsuz geçti, DHL olsa kesin takılır kan ağlatırlardı. Üzerinde 15 pound yazıyordu, kocaman kutu ama inandırıcı gelmiş nedense...
Son isyan mailimde dedim ki günlerdir depoda kaldı, kesin ek maliyetler çıkaracaklar, onu da ödemeyeceğim peşin peşin söylüyorum dedim. İptal edelim dedim... Neyse, cevaben ups temsilcisinden teyit aldım, ek ödeme çıkarmayacaklar dedi.
Güç bela geldi bugün... İçinde mabuchi torque tuned motor var fırçalı... Sağolsunlar tamiya TBLE-02S fırçasız esc koymuşlar

37 dolarlık güzel bir esc, Allah razı olsun da benim işimi görmüyor. Resmen tuzak, brushless upgrade yaptıracaklar
Neyse özetle Murphy
Bu da kutu açılım videosu;
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol