zmr 250 quad

bilalbyk

Yeni Uye
Adım Bilal.Bursa da yaşıyorum. Yaşım 16. RC uçak ve walkera laydbird modelim var.
Zmr 250 quad toplayacağım.Alacaklarım;
Frame:
Motor:
Esc:
Pervane:
Kontrol kartı:
Güç dağıtım kartı :
birde gerekli olan kablo ve fpv ekipmanları.
Gelelim asıl konumuza bu malzemelerin montajı nasıl olacak yardımlarınızı bekliyorum?(esc programlama, kart programlama, güç dağıtım kartına esc montajı,güç dağıtım kartını kontrol katına bağlama ve kontrol karını alıcıya bağlama)
Şimdiden teşekkürler.

Sevgili Bilal kardesim,

Oncelikle keske hemen sorunla ilgili bir konu acmak yerine, kayit sonrasi sana ozelden gelen mailli okuyarak bir tanisma konusu acsaydin daha kolay yardim alma imkanin olurdu.

Diger bir hususta actigin konuda tespit ettigim bazi tutarsızlıklar. Yasim 16 diyorsun, profilde 20 gözüküyor. Ayrica masallah yasin itibari ile bilgi dağarcığın epey genis ?? Hitap tarzinda ayni sekilde ??

Biz burada elimizden geldigince birbirimize yardimci olmaya calisan bir aileyiz ve malum ailede samimiyet esastır. Seni haksiz yere yargilamak istemem ama verdigin bilgiler ve actigin ilk konuda sahsen ben bunu hissedemedim...

zmr 250 quad

Montaj işlemleri kolay bağlantıları lehimleyerek yapacaksın. Naze32 programlama içinde videodan yaralanabilirsin. Ama aradığın soruların cevapları forumda var biraz araştırıp rahatça bulabilirsin. Escye simonk yüklemeyide google amcaya yazıp bulabilirsin. :RCKolik:

zmr 250 quad

Bu konu altına uygun olacağını dusunerek bilgi.ve yardım için destek bekliyorum. Zmr250 frame.aldim. Parçaları tamamlamaya calışıyorum.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu malzemeler devamı için uygun mudur?
Yada baska tavsiyesi.olan var mi?

kerim ars' Alıntı:
Bu konu altına uygun olacağını dusunerek bilgi.ve yardım için destek bekliyorum. Zmr250 frame.aldim. Parçaları tamamlamaya calışıyorum.

Bu malzemeler devamı için uygun mudur?
Yada baska tavsiyesi.olan var mi?

Kerim abi listede değiştirmen gereken bazı ürünler var öncelikle motorların onların yerine dys motorları veya daha üstü motorlar tercih etmem gerekir zira bu motorlar ile fazla verim alamazsın