1/35 ölçek MD-500E (Blade Nano S2)

Hay ağzına klavyene sağlık abi! CD ne yahu... Gelen CD'nin yazılı kısmına bakarak diyebilirim ki içerdeki dosyalar toplasan 70-80 mb kadardır. Hadi full olsun 650 MB, bugün GB'larca veri paylaşıp alıyoruz dünyanın bir ucundan online olarak... Vaktim olsa sırf inat olsun diye bunlara rakip olur piyasaya girerdim...
Evren usta , gel bak biz bu işi düşünelim , hakkaten kaşınıyo bunlar :lollol:;D
 
@Özgür Evren Varol , cd boş . Bunun lami cimi yok . Belliki yazılı görünen kısım kadar dosya yazımı yapılmış vefakat doğru sonlandırılmamış . Cd yi oku yerine cd içeriğini gösteri seçtiğinizde herhangi bir dosya yoksa buna gizli dosyaları göster seçeneğini de dahil ederek söylüyorum , dosya yoktur. Ya cd yi gönderene yazdığı dosyayı bir bulut platformu üzeründen paylaşıma size özel açmasınj söyleyin yada cd yi yeniden düzgün yazıp göndersin .
Eğer cd yazılabilir bir cd olarak gözükmüyor olsaydı ozaman kendi cd-romunuz veya elinizdeki cd nin sektörlerinde okuma hatası üzerinde durabilirdiniz .
 
Bir gelişme var, Sümer abi Nero diyince hafızamda birşeyler kıpırdadı :) Nero indirdim, o CD'nin içeriğini görebildi, (formatı farklı birşeymişmiş neymiş, bir uyarıda bulundu açarken). Öte yandan, ne kapatmaya izin veriyor ne kopyalamaya... Şu aşamada CD nin içerisindeki klasör yapısını ve dosya isimlerini görebilmekle birlikte hiçbir dosyayı açamıyorum :D yani az biraz ilerlemiş olmakla birlikte hala elde var sıfır :D

Başka bir iki yazılımla da deneme yaptım, sonuç aynı, iso görüntüsünü bile kaydetmeye imkan olmuyor... Ama artık iş inada bindi, ya bu CD açılacak, ya da Pantherin jet egzostunda yanacak!
 
Yeni CD bugün elimize ulaştı, ulaştı ulaşmasına da benim bilgisayar bunu da boş CD olarak görüyor!

Evet bilgisayar guruları, yardım bekliyoruz. Sizce sorun ne olabilir ve çözüm için yapabilcek birşey var mı?

CD ye fiziksel olarak baktığımda üzerinde yazılı bir kısım olduğunu görebiliyorum. Ama bilgisayara taktığımda bilgisayar boş ve yazılabilir bir CD takmışçasına davranıyor, dosya yönetcisi aboş bir klasör olarak açılıyor ve "yazmak istediğiniz dosyaları bu pencereye sürükleyip bırakın" gibisinden bir mesaj çıkıyor...

İşletim sistemim windows 10, CD sürücüsü harici bir ünite, ama başka CDler ile denedim gayet güzel çalışıyor.

Abi bir de rar ile bakmayı denesen. :) Masaüstüne bir tane rar dosyası açıp Rar ın içinden cd ye ulaşmayı dene. Bazen bu yöntemle açamadığım cd leri açabiliyorum.
 
Abi bir de rar ile bakmayı denesen. :) Masaüstüne bir tane rar dosyası açıp Rar ın içinden cd ye ulaşmayı dene. Bazen bu yöntemle açamadığım cd leri açabiliyorum.

Bu da sonuç vermedi, ama bana üniversitede araştırma görevlisi olduğum zamanlarda bir hocamızın bilgisayarındaki tüm dosya yönetimini Msword içerisindeki "aç" menüsü üzerinden yapışını hatırlattı bana. Kadıncağızın bir bildiği varmış baksana :)