Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu cracycle Türk bir arkadaş. İzmir de yaşıyor sanırım. 3d yazıcım olmasa bile destek olamk için bir modelini almıştım. Dünya çapında da modelleri seviliyor
3D baskı uçak çok var ortalıkta. Ama gerçekten kaliteli bir şey istenirse ben PlanePrint'i tek geçerim. Ben ve ekip arkadaşlarım OV10 Bronco, L39 Albatros (üç farklı boy) ve Learjet yaptık. Adamların düşündüğü detaylar ve ürettikleri çözümler hayranlık verici. Ürünleri detaylı test uçuşları yapmadan satışa sunmuyorlar. Sorulara cevap veriyor, modifikasyon önerilerini değerlendiriyorlar.
3D baskı uçak çok var ortalıkta. Ama gerçekten kaliteli bir şey istenirse ben PlanePrint'i tek geçerim. Ben ve ekip arkadaşlarım OV10 Bronco, L39 Albatros (üç farklı boy) ve Learjet yaptık. Adamların düşündüğü detaylar ve ürettikleri çözümler hayranlık verici. Ürünleri detaylı test uçuşları yapmadan satışa sunmuyorlar. Sorulara cevap veriyor, modifikasyon önerilerini değerlendiriyorlar.
Bu arada bana ilginç gelen bir şeyi aktarayım. Hani 30 Euro limitimiz var ya. Amazon.com.tr'den iki adet 70mm EDF aldım. 7000 küsur TL. İki haftada kapıya geldi.
Bu arada bana ilginç gelen bir şeyi aktarayım. Hani 30 Euro limitimiz var ya. Amazon.com.tr'den iki adet 70mm EDF aldım. 7000 küsur TL. İki haftada kapıya geldi.
büyük ihtimalle öyledir ama şu 30 dolar olayı çok yoruyor rc araç yapıyorum 3d yazıcı ile motor servo vs almaya kalktığım zaman limit yetmiyor %60 vergi olayı bambaşka zaten
Açıkçası bu gümrük işlerinden pek de şikayetçi değilim. Kurnaz bir gümrükçüyle anlaştım, kargo ile beraber %30-50 arası ekstra masraf cikiyor ancak her şey tıkırında gidiyor. En güzeli de ne sipariş etsem bir hafta, en kötü ihtimalle 10 gün içinde kapımda oluyor. Eskiden kargolar bir türlü gelmez, bir de postanede gümrükçüye laf anlatmaya çalışmak ayrı bir eziyetti.
Tek derdim piller! Onu da bayram tatillerinde Yunan adalarında hallediyorum. Otelde check-in yapmadan sipariş veriyorum, sonra gemiyle şıkır şıkır yanımda getiriyorum. Geçen bayram tatilinde, biraz anason kokusunun verdiği cesaretle, indirimdeki bir jet'i "Neden olmasın?" deyip aldim. Limandan çıkarken bir de KDV iadesi alınca daha da mutlu oldum. Kuşadası’nda gümrükçüler "Bu da ne?" diye sorunca, "Teknofest’te gidiyor abi!" diyerek sorunsuz geçtim.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
büyük ihtimalle öyledir ama şu 30 dolar olayı çok yoruyor rc araç yapıyorum 3d yazıcı ile motor servo vs almaya kalktığım zaman limit yetmiyor %60 vergi olayı bambaşka zaten
Acaba bir gizli havuz mu oluştursak herkesin satın aldığı modelleri paylaştığı diye düşünmedim değil. Etik mi değil. Sonuçta ortada bir emek var korsancılık oluyor ama forumda ücretli simlerin crackleri paylaşılıyor. Bir öte yandan fiyatlar o kadar değil aslinda tamam hazır kit almıyorsun ama sınırsız kit üretebileceğin planları alıyorsun. Bu gün bir arabayı milyon TL verip alabiliyorsun ama milyarlar versende üretim planını alamassın.