Şafak benim bu hobiye başladığımdan çok çok daha iyisin bence. Ben yaklaşık 1.5 sene oldu ve ilk modelimi aldıktan sonra modelim daha uçmadan modelimi kırdım bunun sebebine, özüne dönersek aslında benim fazla sabırsızlığıdır.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Eklediğim konuyu görebilirsin. Senin en büyük avantajın Kocaelide olman

. Benim yanımda kimsecikler yok sürekli soru sorarak araştırarak bişeyler yapmaya çalıştım ve imkanım olduğu süre için buluşmalara katıldım. Pilotajımda şuan senden biraz daha iyi belki. Benim modelime

ailesinden bakmayan el atmayan yoktur. Mehmet abi Türker abi Rasim abi Mesut abi, Özkan abi ve daha sayamadıklarım da var ve ben herşeyimi Rckolik'ten öğrendim. Kimse beni geri çevirmedi ve herkes yardım etti ve bu hobiyi sevdirdi. Bu hobi gerçekten zor ve bizlere bu zor olan bir hobiyi sevdirenler Rckolik ailesidir. En önemlisi araştırmak, sormak, paylaşmak olmazsa olmazlardandır bu hobide. Yine fazla uzattığımı düşünerek gayet başarılısın sen ben bu işi öğreneceğiz ve azmimizin olduğunu düşünüyorum. İlk 450l uçuşumu yaptıktan sonra modeli aldığım Emre Biçen arkadaşımı arayıp Emre uçurdum uçurdum diye ellerim seslerim titreyerek o heyecanımı paylaşmıştım. Bu hobiyi bilmeyen insanlara anlatılamayacak kadar zor bilen kişilerede bu kadar yazı yazmak ve karşımdaki insanların anladığı kadar kolay.(En son cümlemi yazmamın sebebi arkadaşımın iş yerindeyim şuan cevap yazmaya çalışıyorum konuya ve sürekli bu hobi hakkında gereksiz yorumlar yapmasıdır.) Teşekkürler