www.bilimselyuzme.com

450 size helikopter ayarları destek

Abi ben modelin kuyruğu bana bakarken hover tutabildiğim zaman havalara uçtuğumu haturlıyorum, şimdi piro tictoc yaoıyoruz, tabi ki buradaki ustalarımızın yanında ben çerezim, kendi çapımda uçuyorum diyebilirim ancak. :saygilar:

Evet katılıyorum.

Kuyruk bana bakar şekilde iken sağ stick ileri model ileri kol geri model geri gibi tam uyumlu çalışıyor.

Yalnız şöyle bir sorun var. Belki hala simülatör ayarı yada kumanda ayarından kaynaklı diye düşünüyorum.

Mesela modeli kaldırdım. Sola yönetim verdim. Model sola hareket etti. Sonra yine hover de tutmak için kolu sağa çekmem gerekiyor. Çekiyorum ama modelin tepkileri aşırı oluyor. Bu tepki hızını yavaşlatacak bir ayar varmı kumanda da?

Belki teknik bir adı vardır ama ben bilmiyorum. Servis hızlarını tepkilerini yarıya indirmek gibi.

Evet katılıyorum.

Kuyruk bana bakar şekilde iken sağ stick ileri model ileri kol geri model geri gibi tam uyumlu çalışıyor.

Yalnız şöyle bir sorun var. Belki hala simülatör ayarı yada kumanda ayarından kaynaklı diye düşünüyorum.

Mesela modeli kaldırdım. Sola yönetim verdim. Model sola hareket etti. Sonra yine hover de tutmak için kolu sağa çekmem gerekiyor. Çekiyorum ama modelin tepkileri aşırı oluyor. Bu tepki hızını yavaşlatacak bir ayar varmı kumanda da?

Belki teknik bir adı vardır ama ben bilmiyorum. Servis hızlarını tepkilerini yarıya indirmek gibi.
Dualrate dediğimiz birolay var fakat, bana kalırsa bu hassasiyette öğrenmeniz önemli olan, hassas bir modelde eliniz alışırsa, tabiri caizse daha sağır modellerde kolaylık sağlar.

• Beğen
Tepkiler: Serkan ŞAHİN

System- program setup-physics- simulation speed

bunu kısabilirsin ilk etapta. zaman yavaşlar. her şey basitleşir.

• Beğen
Tepkiler: Serkan ŞAHİN
Deneyeceğim. Teşekkürler.

İlk başta hakimiyet sağlayayım alıştıktan sonra hızlandırırım.