aliexpress ten ürün tedarik etme mantıklımı

Hayırlı olsun size. Aliexp’ten sağolsun @LEVENT UYGUN abimin yardımlarıyla verdik siparişleri, 10 günde ürünler geldi .Baktım Bu Çin’li abiler ( Covid-19 hariç) yardımsever ,bir de K-bar şiparişi verdik oda yola çıkmış hadi hayırlı olsun vatana millete???
Hayırlı olsun :heartxf: Artık yavaş yavaş uçma vakti geldi :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Taha KOÇAK
Merhaba. Aliexpress'ten hangi gönderim yöntemlerini önerirsiniz. Tracking'i olanlar içinde hangisi daha hızlı ve güvenilirdir?
Birazda hızlı teslim edip etmemesine bağlı olarak satıcıya bağlı bir durum.
Son siparişimi 8-10 gün içinde kargoya verdi ve 20 günde ele geçti.
""Free Shipping
to Turkey via Special Line-YW ""
 
  • Beğen
Tepkiler: Yalçın Aydın
Special line yanwen şu an daha popüler sanırım. Ben 2 senedir aliexpressten birşey almıyorum. O zamanlar varsa china post ya da aliexpress shipping tercih ederdim.
China ya da special line yw ile devam edeceğim.
Cevaplar için teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: Taha KOÇAK
Bir dip not: YW ile gönderilen paketlerin takip numaraları YP ile bitiyor. Taşımanın bir aşamasından sonra numara değişip TR ile biten başka bir takip no haline geliyor.:(
 
  • Beğen
Tepkiler: Yalçın Aydın
Yine Aliex siparişlerine devam.
Flysky fs-i6x kumandanın, kısmi gümrüksüz geçişinden aldığım, özgüvenin vermiş olduğu rahatlıkla, lipo ve şarj siparişi verilmiştir.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
  • Beğen
Tepkiler: Taha KOÇAK
Aklıma takılan bir şey soracaktım. Yeni konu da açmak istemedim bununla biraz bağlantılı olduğu için. Bu Turnigy yada Zippy marka liporları nereden tedarik ediyorlar? Aliexpress' de hiç karşılaşmadım. Hobyking' de de Türkiye' gönderen kimse yok. Bilgisi olan kimse var mı?
 
  • Beğen
Tepkiler: Taha KOÇAK
Hobbykinden başkası satıyormu bilmiyorum ama piller hobbykingin pilleri . Hobbyking EU depodan Türkiye'ye gönderim yapıyor fakat global depodan (honkong) yapmıyor . Eğer piller EU depoda yoksa alma şansınız yok . Gerçi dönem dönem pillerin yenileri geliyor .
Aliexpresste de adam gibi pil satan bir tek yer kaldı zaten . Rfly ace ve tattu marka pilleri 10$ civarı epaket kargo takipli gönderiyorlar .
Burasıda gönderimi durdurursa artık kendime pil ithalat firması kurarım .
June Airplane RC Store
 
Özgür, maalesef artık Hobbyking Eu' dan da gönderim yapmıyor.Firmayı şimdiden kurmaya başlasan iyi olur.:laugh:

Aynen, acaba yanlış mı bakmıştım diye tekrar kontrol ettim ve aradığım piller için Türkiye' ye gönderim bulamadım. 4S 5000 - 6000 mAh bulabilen haber verirse çok sevinirim :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahmet ATICI