Apm Uçuş Kartıyla Quadcopter Yapımı -6- Test uçuşu ve aksesuar kurulumları

İzzet Camcıoğlu

Moderator
Katılım
14 Ağu 2017
Mesajlar
946
Tepkime puanı
1,940
Yaş
33
İlgi Alanı
Multikopter
Bu haftanın videosunda apm kartıyla ilgili temel kurulumları bitirdiğim için doğrudan test uçuşu ile başladım. Başarılı geçen kısa bir testten sonra, sisteme önceden planladığımız aksesuarların kurulumuna geçtik. Normal şartlarda quadcopter kurulumu ile ilgili planladığım seri bu video ile bitecekti ancak gelen sorular ve öneriler sebebiyle apm & pixhawk kartlarının ikisinde de geçerli olan voltaj ve amper kalibrasyonu videosu ile devam etmeye çalışacağım. Hemen ardından HAKRC Storm32 3 akslı gimbal ile ilgili mümkün olduğunca geniş bir inceleme yapmaya çalışacağım. Umarım videoyu beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Vay artık serimizin sonuna geliyoruz yavaş yavaş :thumbup:

Bundan sonrası için sırada ne var İzzet hocam ??

Valla dürüst olmak gerekirse bir süredir video çekimi yapmıyorum. Şu anda elimde 6-7 aylık videom var ama çekimlere bir süre ara verdim. Şimdilik HAKRC storm32 gimbalın inceleme kısmına epey önem verdim. Yaklaşık 8 video olacağı için bir süre onunla ilgileneceğim.

Sonrasında 2 serim daha var birisi yer istasyonları ile ilgili. Bir de yarım bıraktığım hekzakopter serisine devam etme planım var :) Bakalım sonrasında bizi neler bekliyor :) (Gizli bilgi :lol: sonar ve lidar sistemleri kurulumu ve pixhawk 2.1 in kurulumu ile ilgilenmeye çalışacağım imkanım ve zamanım olursa :) )