Merhaba arkadaşlar quadcopter ve forumda çok yeniyim sıkıntım:konuda yazdigim gibi ucus modu olarak stabilize loiter ve rtl kullaniyorum stabilize modunda ucuyor loiter moduna aldigimda sapitip baska yonlere gidiyor rtl moduna aldigimda havalaniyor sanki bir yerlere carpacakmis gibi bende korkup stabilize modu geri aliyorum diger modlardaki sıkıntılar neden kaynaklanabilir tum kalibrasyon islemlerini yaptim accelarition compass radio ve esc.Yazım cok uzun olacak diye burdan devam etmek istedim aliexpressten cok alisveris yapiyorum orada kucuk kamerali quadcopter aldim sonra 2 3 tane daha buyuk quadcopter aldim hic bir bilgim yokken acaba yapabilirmiyim diye çinden kit aldım yaptım calıştırabildim cok mutlu oldum
f450 klon deniliyor sanirim cc3d kontrol karti vardi sonra apm gps siparis ettim gps 6m yuvarlak olanlardan cc3d bir kac defa dusunce apmi taktim buradaki bir arkadas kurulum icin asama asama yazmis okudum izledim yaptim herseyi calistirabilirmiyim ucar mi diye ekonomik aldim herseyi flysky fsi6b kumandam var hikayem boyle.Cevaplariniz icin tesekkur ederim herkese iyi ucuslar dilerim.