www.bilimselyuzme.com

Bango trainer yapımı

Aileron evet yok, ama bana kolibandı sanki düzgün tutar gibi geldi.

Son düzenleme:
Bugün uçağın kanatlarını bitirdim geriye elektronik kısmı ve tekerlek kısmı kaldı. Onun içinde sizlerden tavsiyeler bekliyorum.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

• Sevdim
Tepkiler: Ali Haydar GÖK
Öncelikle merhabalar bugün elektronik siparişimi vermek istiyorum, uçağın yapılışında kullanılan malzame lisetesindeki ekipmanları sizlere istişare ederek almak istiyorum ;

Electronic for testing :
motor Turnigy DST 1200kv
ESC 50A
prop CW 7x3.5x3
Battery Lipo 3S 2200mah & Li-ion 3S 3000mah (LG HG2)
2 x 9 gram plastic servo
TX/RX Turnigy 9X + FRsky DJT

Kullanılan ekipmanlar bu şekilde.

Bugün uçağın kanatlarını bitirdim geriye elektronik kısmı ve tekerlek kısmı kaldı. Onun içinde sizlerden tavsiyeler bekliyorum.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Tekerlek için plandakini uygulayabilirsin aynı şekilde. Motorsikletçilere falan gidip çıkma veya yeni jant teli alabilirsin. 3mm kalınlığında işini görür.

Electronic for testing :
motor Turnigy DST 1200kv
ESC 50A
prop CW 7x3.5x3
Battery Lipo 3S 2200mah & Li-ion 3S 3000mah (LG HG2)
2 x 9 gram plastic servo
TX/RX Turnigy 9X + FRsky DJT

Motor olarak

SUNNYSKY X2216 III-KV1250​

Esc Hobbywing skywlaker 40a
Pervane 9x4.5
pil olarak tavsiyem 4s EVE 40pl lion pili paketlettirmen yönünde olacak.
Servo yine 9g surpass servolar vardı 380 liraya. Gayet güzel olur.
Alıcı verici zaten sende.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Erbaş
Abi tavsiyilerin için teşekkür ederim, motor olarak daha ucuz bütçeli motor varmı çünkü motor bütçemi biraz zorlayabilir ve lityum pil kulanmamın avantaj veya dezavantajı varmı?

Daha ufak motor hoş olmaz. Bu motorla rahat edersin. Ve sıfır almak istediğinde maalesef fiyatlar bu şekilde.

Doğru setupta lion pil çok daha avantajlı. Sana verdiğim setupta avantajdan başka bir şeyi yok. Neleri avantaj dersen: Uzun ömür. Uzun kapasite. Kapasiteye göre düşük ağırlık. Sakalama koşulları daha esnek vs vs

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Erbaş
Bide elimde şu tip servo motorlar var, bunları kullansam problem yaşarmıyım?

@Ali Haydar GÖK

Son düzenleme:
Yani yaşamazsın diyebilen çıkar mı bilmiyorum. Kısa vadede yaşamayabilirsin. Ama uzun vadede kesinlikle yaşarsın. Bunların bir üst versiyonu mg90sler var. Onlar da kullanılabilir. Fakat bu sg90lara kullan diyemem.

Yani yaşamazsın diyebilen çıkar mı bilmiyorum. Kısa vadede yaşamayabilirsin. Ama uzun vadede kesinlikle yaşarsın. Bunların bir üst versiyonu mg90sler var. Onlar da kullanılabilir. Fakat bu sg90lara kullan diyemem.
Abi kusurama bakma çok fazla soru sardum, lityum pilleri hazır paket halinde satan bir yer varmı.