Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle merhabalar bugün elektronik siparişimi vermek istiyorum, uçağın yapılışında kullanılan malzame lisetesindeki ekipmanları sizlere istişare ederek almak istiyorum ;
Tekerlek için plandakini uygulayabilirsin aynı şekilde. Motorsikletçilere falan gidip çıkma veya yeni jant teli alabilirsin. 3mm kalınlığında işini görür.
Esc Hobbywing skywlaker 40a
Pervane 9x4.5
pil olarak tavsiyem 4s EVE 40pl lion pili paketlettirmen yönünde olacak.
Servo yine 9g surpass servolar vardı 380 liraya. Gayet güzel olur.
Alıcı verici zaten sende.
Abi tavsiyilerin için teşekkür ederim, motor olarak daha ucuz bütçeli motor varmı çünkü motor bütçemi biraz zorlayabilir ve lityum pil kulanmamın avantaj veya dezavantajı varmı?
Daha ufak motor hoş olmaz. Bu motorla rahat edersin. Ve sıfır almak istediğinde maalesef fiyatlar bu şekilde.
Doğru setupta lion pil çok daha avantajlı. Sana verdiğim setupta avantajdan başka bir şeyi yok. Neleri avantaj dersen: Uzun ömür. Uzun kapasite. Kapasiteye göre düşük ağırlık. Sakalama koşulları daha esnek vs vs
Yani yaşamazsın diyebilen çıkar mı bilmiyorum. Kısa vadede yaşamayabilirsin. Ama uzun vadede kesinlikle yaşarsın. Bunların bir üst versiyonu mg90sler var. Onlar da kullanılabilir. Fakat bu sg90lara kullan diyemem.
Yani yaşamazsın diyebilen çıkar mı bilmiyorum. Kısa vadede yaşamayabilirsin. Ama uzun vadede kesinlikle yaşarsın. Bunların bir üst versiyonu mg90sler var. Onlar da kullanılabilir. Fakat bu sg90lara kullan diyemem.