Başlangıç kumanda tavsiyesi

Flysky i6 ve i6x kumandaları başlangıç için bahsettiğin bütçede ideal kumandalar. Burada 4 ya da 5 öğrenci kardeşimize aldık bu kumandalardan. Hepsi gayet memnun. En azından programlanabilir, ekranlı, güvenilir bir kumanda almış olursun en azından birkaç yıl da gayet rahat idare eder. Alıcıları da gayet ucuz.

Satıcı olarak da aliexpreste hobbyarrow diye bir satıcıdan aldık hep kesinlikle tavsiye ederim. Special line yw kargo seçeneği ile 15-25 gün aralığında elimize ulaştılar. Vergi de 20-40 TL arası çıktı her seferinde. Satıcıyla iletişim de kolay. Linki aşağı ekliyorum değerlendirebilirsin.:saygilar:
Çok teşekkür ederim abi.:thumbup:
 
helikopter bu abi

 
Küçük ve hafif bir model yapılabilir. Ama fantezi olur gibime geliyor. Uçurmak da hayli zor olacaktır. Daha büyük model yapmanız daha doğru olur. İleride bu motoru değerlendirebilirsiniz belki.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahmed Eren Yılmaz
tamam abi teşekkür ederim elimde bundan iki tane var.Bir süre bunlarla tecrübe kazandıktan sonra çift motor deneyebilirim.:saygilar:
 
Abi her ne kadar yeni üyede olsam öyle bir girişimim şu anlık yok :D.Forumda bunun hakkında bir kaç konu ve abilerin görüşlerini okumuştum.İleride tecrübe kazandıktan sonra deneyeceğim ama:saygilar:
 
  • Beğen
Tepkiler: Ali Haydar GÖK
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol



motordan birşey anlamadım ama pilde 1100 mah 7.4V lipo yazıyor.ft explorer de değerlendirebilirmiyim?
Motor DC-180 gibi duruyor ama emin değilim ufak köpük uçaklara takılıyor youtubeda vardı istersen dene hem acemiliğini atmış olursun biraz ama fırçalı bir motor bu ve fırçalı motor çok tercih edilmez rc uçaklarda
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahmed Eren Yılmaz