Çok basit ve çok çabuk bir RC uçak yapımı

Ama bir kağıt uçağı bir radyo kontrollu uçak tasarımına dönüştürmek te bir ilham, bir hayal gücü istiyor. Hayal gücü de kiminde az, kiminde hiç olmayan bir şey, kiminde de güçlü bir yetenektir değil mi?
 
  • Beğen
Tepkiler: Deniz Tanrıverdi
Tiswis deprondan yapılan küçük ve basit bir model. Fransızca Modele dergisindeki yazı, resim ve planı burada bulabilirsiniz:



Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Özel bir yetenek gerektirdiğine inanmıyorum.. Biraz merak, biraz araştırma, Youtube'da, Google'da ve çeşitli forumlarda (ki TR için RCKolik yeterli) gezinmek ve okumak için tembellik etmemek. Hayatınızda hiç mi falçata ile bir şeyler kesmediniz? Hiç mi tornavida kullanmadınız? Hiç mi bant yapıştırmadınız? Zira hepimiz kitap kaplamada ustayızdır! Bunlar işe başlamak ve herşeyden önce öğrenmek için yeterli.

size katılıyorum
işin esprisi bir yana kağıt bant işi değil bu
içten gelen yetenek ve istek
dediğiniz gibi google de kaynak çok okumak öğrenmek bir yana bu bilgileri hayata geçirmek
ayrı bir heves ister ve bu heves öyle bir şeydir ki başkalarına feyz ve özgüven verir
 
Tiswis modeli için iki renklendirme sayfası. Sayfalar dergideki plan ile 1:1 boyuttadır. Sayfaları A4 boyutunda su geçirmez, vinil benzeri beyaz folyoya yazdırıp depron üzerine yapıştırabilirsiniz. A4 beyaz folyo çok ince olduğundan fazla ağırlık eklemiyor. Fotokopicilerde bulunuyor.

İndirmek için:





Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Son düzenleme: