Fiyat-performans ünitesi (rescuesiz)

Ali Haydar GÖK

Kıdemli Uye
Katılım
2 Ağu 2017
Mesajlar
2,020
Tepkime puanı
3,850
Yaş
28
Konum
Sakarya
İlgi Alanı
Hepsi
Selamlar üstadlar, hayırlı akşamlar..

Ben fiyat performans açısından güzel olan ve beni yolda bırakmayacak bir ünite satın almak istiyorum. Sıfır almayı düşünüyorum. 100-250tllik bir bütçem var. Üniteden istediğim tek şey sapıtmaması ve ayarlanabilir, standartlara uygun bir ünite olması. Muhtemelen bütün ünitelerin sapıtma ihtimali vardır ama bu ihtimali hem düşük olan hemde fiyatı üzmeyecek bir ünite istiyorum :) rescueli ünite istemiyorum. 450 boyutunda modelde kullanacağım ama 500-600 boyutunda da kullanma şansım olan bi ünite daha güzel olur. Bana seçenekleri sunarsanız çok memnun olurum :)
 
  • Beğen
Tepkiler: LEVENT UYGUN
Bulabilirsen bunu şiddetle öneririm

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Ali Haydar GÖK
Üstadlar çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için :) bu kbarların minisi var birde büyükleri var sanırım. Farkeder mi?
 
Son düzenleme:
Dolar uçtu, kbar bile banggoodda 160 lira artık.

200 liraya Skookum SK540 varmış :)
Güzel ünite güzel fiyat. Fakat şu an pek bilen kalmadı ve ne yazık ki Türkçe ayar videosu yok diye biliyorum. Yani ayarlar biraz sorun olabilir.



Bu yüzden şahsen klone'da olsa bolca forumda türkçe kaynağı olduğu için şahsı tavsiyem K-Bar.
 
Hazır burda açılmış bir konu varken yeniden açmak yerine bende buradan sorayım istedim .
Şu anda malum dolar ve avro oldukça yüksek TL ye göre . Gümrüksüz ve kargosuz alma şansım olduğu için biraz paraya kıyıp rescue özelliği olan bir fbl almak istiyorum Daha önce Emre hoca brain2/ikon2 yi tavsiye etmişti ama malum şirket ufak ufak kapatıyor ve önümüzdeki günlerde ne olacağıda belli değil .
Beastx plus , brain2/ikon2 , bavarian demon 3x birde vbar neo x . Ortalama 150-200 $ aralığındalar .

Kullandığınız veya özellikle tavsiye edeceğiniz başka üründe varsa lütfen tavsiyede bulunun .
Bavarian demon 3x veya brain2 benim için öncellikli olanlar ama dediğim gibi tecrübe ve tavsiye herzaman ciddi katkı sağlar .
 
Ben hiç kullanmadığım ama son zamanlarda ilgilendiğim spirit ve gps modülünü tavsiye edebilirim. İddiaya göre sanal duvarlar içerisinde mekanik bir arıza olmadığı sürece güvenle uçabilirsiniz diyor :) kabaca 300 dolar. kargo, vergi hariç. Aklınızda bulunsun.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Özgür Öztürk