Full detay HUEY türbin helikopter
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Valla Allah nasip ederse olmeden veya bu hobiyi birakmadan once bir tane turbin motorlu bir Heli toplamak istiyorum.
Nasil olsa en az 10 yil var. O zamana kadar cinli abiler nasil olsa onun da ucuz klone yaparlar
Mehmet çanakkale de bir kaptan abim var ismi Cumhur Güvenç bu jet konusunda üstad birisidir.Onu kandırabilsem kendi motorumuzu da yaparız daha yüzyüze tanışamadım fakat çalışmalarını takip ediyorum işi bayağı ciddi yapıyor en sonunda ona bir motor yaptıracağım.
geçenlerde İMUK da bir arkadaş jet uçağı getirmiş gerçekten o ses muhteşem adamın tüylerini diken diken ediyor.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
bu da test uçuşu
yorumları okursanız ne kadar seviyesiz insanların olduğunu görürsünüz adamlar pet şişeye piknik tüpüne takmış vaziyetteler.cumhur abi bunları yaparken ne kazalar geçirdi bunu yapabilmek için özel yurtdışından balans makinesi getirdi titanyum kaynağı yapmayı öğrendi rulmanlar dağılmasın diye kendine özgü sistemler geliştirdi(yani boru değil) sağda solda jet motoru yaptım diye çıkanlar görürsünüz ama daha ateşleme ve kontrol ünitesi bile yoktur.