Bugün şaka maka iyi uçtuk
Sahaya ilk gittiğimizde uçak, zagi, planör çok sayıda model ve modelci vardı. Sonra sonra mevcut azaldı, günün son ışıklarına kadar değerlendirdik çünkü büyük modeller, nitro ile takılmacalar, küçükler, quad derken 3-4 saat kadar geçti.
Max ile delirmecelere başladım elimden geldiği kadar, oldukça keyifli... Biraz ince ayar sıkıntısı var belki, onun dışında sorunsuz. Yanii daha doğrusu default ayarlarla uçuyorum 380 de de maxta da, bir iki parametre haricinde. Ama max'ın hem kuyruğu daha hızlı, hem de cyclicte biraz daha atak gibi. 380in hareketler daha bir soft kalıyor ona göre. Aslında ikisinin tam arası bir ayar benim idealim olacak.
Ayrıca Gaui x3 ile de bir pil uçtum. Emanet heli ile elimden geleni yaptım
Futabanın collective sticki benimkine göre biraz sıkı geldi, bende iki stick de hemen hemen eşit tensionda. Ama yine de ondan da keyif aldım uçuş olarak. Akşamüstü alacakaranlık olmuştu, fazla delirmece olmadı. Ayrıca quadla da uçuşlarım oldu, gözlüksüz... Sadece uçuşunu kavramak istedim biraz, rudder aşırı yavaştı dönüşler bolca aileron gerektiriyordu. Emre abi uçarken gözlükten takip ettim arada, ama biraz baş ağrısı yapıyor alışık olmayana...
Emre abi nitroda bir ayar tutturmaya çalıştı, oldu gibi de sanki... Cep telefonundan az kaliteli bir videosu var, yükleyip paylaşırım. Goblin 700 ve Gaui x3 ile de yer yer heyecanlı anlara sahne olan uçuşları oldu. Adrenalin geri geldi diyebiliriz
Kendi de bir özet geçer zaten, en iyi yaşayan bilir duyguları...
Görsellerimiz bolca fotoğraf
Max ile delirmecelere başladım elimden geldiği kadar, oldukça keyifli... Biraz ince ayar sıkıntısı var belki, onun dışında sorunsuz. Yanii daha doğrusu default ayarlarla uçuyorum 380 de de maxta da, bir iki parametre haricinde. Ama max'ın hem kuyruğu daha hızlı, hem de cyclicte biraz daha atak gibi. 380in hareketler daha bir soft kalıyor ona göre. Aslında ikisinin tam arası bir ayar benim idealim olacak.
Ayrıca Gaui x3 ile de bir pil uçtum. Emanet heli ile elimden geleni yaptım
Emre abi nitroda bir ayar tutturmaya çalıştı, oldu gibi de sanki... Cep telefonundan az kaliteli bir videosu var, yükleyip paylaşırım. Goblin 700 ve Gaui x3 ile de yer yer heyecanlı anlara sahne olan uçuşları oldu. Adrenalin geri geldi diyebiliriz
Görsellerimiz bolca fotoğraf

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol