guvenlik cok onemli

onuryavuz

Uye
Katılım
7 Tem 2013
Mesajlar
53
Tepkime puanı
0
Yaş
39
Bu hobiye yeni basladigimda samimi olmak gerekirse guvenlik denildigi zaman aman ya ne olabilir ki diye onemsemiyordum fakat bir ucusta 450 lik helikopter kafamda yarik olusturunca bu isin nekadar ciddi bir is oldugunu anladim.olumle sonuclanan amerikali pilot ornegi ve buna benzer ornekleri gorup cok dikkatli olmamiz gerektigini dusunuyorum.bu aletler oyuncak degil ve kesinlikle cok ciddiye alinmasi gerekir.ben kaza yasamis bir arkadasiniz olarak guvenlik konusuna gereken hassasiyetin gosterilmesi gerektigini birkez daha hatirlatmak istedim.herkeze kirimsiz ucuslar.
 
guvenlik cok onemli

Onur Bey,

Hatirlatma icin tesekkurler. Aslinda ayda bir kere bu konu basligi altinda bir seyler paylasip konuyu canli tutmakta buyuk fayda var. Malum hepimiz insaniz ve zor olan ya da yapmaktan hoslanmadigimiz kurallari, onlemleri cabuk unutuyoruz :(

Daha gecen hafta sahada konustuk. Ya bu hobi nasil bir sey diye. Aslinda akilli insanlarin ugrasacagi bir sey degil diye :laugh:

O kadar riski var bir de ustune yetmiyor zaman ve para harciyoruz, elimize zevk harici ne geciyor diye :lollol:

Bu arada sayet sakincasi yok ise 450 ile gecirdiginiz kazadan kisaca da olsa bahseder misiniz lutfen. Nasil oldu, ne yapiyorken basina geldi.. ??