hobbyrc forum hakkında..

Sizin yaşadığınız sorun ile ilgili aslında şöyle bir yaklaşım önerebilirim (yanlış anlaşılmasın hem yaş olarak hemde deneyim olarak benden daha ilerdesin ama sadece bir öneri) Eksik olduğunu az olduğunu düşündüğünüz konularda veya az paylaşım olduğunu düşündüğünüz noktalarda, internetten araştırma yaparak kısa kısa konular açabilirsiniz. Buralarda hem konu hakkında deneyimli kişilerden ekleme düzeltmeler alırsınız hemde hareketlilik sağlanır :) Aslında bu hem sizin daha kolay yeniden ısınmanızı sağlar hemde foruma gelince sizle benzer izlenimde olanlara destek olur. :)
Bence gayet güzel bir öneri @İzzet Camcıoğlu hocam. Siz ne dersiniz @M. Ozan ÖZALTUNOĞLU hocam ?
 
Bence gayet güzel bir öneri @İzzet Camcıoğlu hocam. Siz ne dersiniz @M. Ozan ÖZALTUNOĞLU hocam ?
Kendisi yaş ve tecrübe itibariyle bana jest yapmış, bir arkadaşımız derim öncelikle :) Sağ olsun naif ve kibar davranmış. Ayrıca pratikte ve forumda benden çok çok daha çalışkan..
"İzzet kardeşime ve diğer tüm arkadaşlara saygılarımla derim sonra :RCKolik:
bir de : elbette ki güzel ve yerinde bir öneri. bahsettiğim kazanımlar var dı ya onlardan biri :) derim. (ayrıca bence yaş, hatta tecrübe bile bazen tek başına belirleyici değildir. Genç modelci arkadaşları videolardan sürekli takip eden bir orta yaşlıyım :) )
Ama ha deyince "kısa kısa şeyler"???:evil:
"Hadi bir şarkı söyle" gibi :) İlk fırsat bir şeyler bulurum ama benim önce yapmam gereken atölyeyi bitirmek. Onla uğraşırken misafir bayram felan bu sefer de.. Sanırım bir çoğumuz böyle.. İşler yattı biraz yani:p oysa ben benim "çilekeş" lakabını taktığım Piper Cherokee'min tamirat görüntülerine uçuşu eklemek niyetindeyim aylardır"
derim Sayın Hocam :)
 
model uçakcıların atak yapmasını bekliyorum.
:lollol:Uçakçılar ileri! Model Uçakçı kardeşlerim!
Tabi ki katılıyorum size. Ayrıca, Az aktivite= Az hegomonya :lollol: Ama doğruya, doğru. Malum, vantilatörcülerin "biz"e dediği gibi: "yerimiz dar" Ondandır.. deyip de geçemiyorsun :) (Bu arada "vatilatör"ü ilk bu forumda duydum. Harika!) Konuyu açtım mı? yoksa deştim mi bilemedim valla :D "Uçakçı" olarak sorumluluk hissi de bindi tabi.. Lakin bende etkinlik yok :cry: Henüz! İlk olarak ben tamirat için bir konu açmak niyetindeyim, Zaten forumdan yardım almadan o tamiratı başaramam gibi geliyor, hasar çok çetrefilli:mad: Ama ilerleyen günlerde.. Malesef Mehmet Bey'in bahsettiği o atak bende değil.
Uçakçı Kardeşlerim! Top sizde :)

forumdaki hükümranlıklarını
Belli ki malum konu benden önce de konuşuldu, tartışıldı (tatlı tatlı tabii ki). En cahiliniz, konuya en son katılan olduğuma göre..:laugh: sorma hakkını buldum müsadelerinizle. Hakikaten bilmediğimden soruyorum: O hükümranlık "ilan" edildi mi?" Ne zaman? :) Öyle bir ülke mi var? Kralları kim miş? Hani kardeştik :)Açıkçası ben kabul etmiyorum! :) Yerimiz dar, hele bir genişletelim :halay:Yaşasın Uçakçıların İsyanı!
 
Neyse sezon bitiyor.
Helikoptercilerin forumdaki hükümranlıklarını :bravo:;D kırmak adına model uçakcıların atak yapmasını bekliyorum. :halay:
Hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye
Uçmak dururken bu kavga ne diye
Dağlar oy oy yollar oy oy
Kardeş oy oy ;D:lollol::lol:
 
Hakikaten bilmediğimden soruyorum: O hükümranlık "ilan" edildi mi?" Ne zaman? :) Öyle bir ülke mi var? Kralları kim miş? Hani kardeştik :)Açıkçası ben kabul etmiyorum! :) Yerimiz dar, hele bir genişletelim :halay:Yaşasın Uçakçıların İsyanı!

Hükümdarlık değil, hükümranlık...:evil: Ne bu ya formu açıyoruz adını sanını bilmediğimiz modeller, model uzantıları... Gına geldi...:):halay::yuppi:
Espri bir yana hakikaten Evren bey'i dışarda tutuyorum. Uçakcıların kendine gelip biraz üretim yapması gerek...
Elbet Helikopterciler ağırlıkta, saygım var. O daha bir zor hobi aslında.
Hele hele sesi çıkmayan tekneciler nerede anlamıyorum.
Neyse birey olarak üstümüze düşeni yapmaya çalışalım.
Forum sanıyorum yaz bitiminde aktivitesini artıracak.
Güzel gelecek günler olsun.:saygilar:
 
Hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye
Uçmak dururken bu kavga ne diye
Dağlar oy oy yollar oy oy
Kardeş oy oy ;D:lollol::lol:

Abisi kafamızın üstünde dönen pervaneler irkiltiyor o yüzden, Valla başka bir art düşünce yok...:lollol::evil:

Eylül ayından itibaren daha önce yaptığım basit ve ucuza mal olan modellerin bir kısmını tekrar yapıp yapım aşamalarını paylaşmayı planlıyorum.
Umarım forumda bir hareketlilige katkı ve yeni başlayanlara ucuz ve kolay pilotaj konusunda yardımcı, hobiye kazandırmaya katkım olur.

Selam ve sevgiler.:saygilar:
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Abisi kafamızın üstünde dönen pervaneler irkiltiyor o yüzden, Valla başka bir art düşünce yok...:lollol::evil:
Biliyorum abi ;D
Eylül ayından itibaren daha önce yaptığım basit ve ucuza mal olan modellerin bir kısmını tekrar yapıp yapım aşamalarını paylaşmayı planlıyorum.
Umarım forumda bir hareketlilige katkım olur ve yeni başlayanlara ucuz ve kolay pilotaj konusunda yardımcı olup, hobiye kazandırmaya katkım olur.
Selam ve sevgiler.:saygilar:
Kesinlikle yeni başlayanlara faydalı olacaktır abi :thumbup:
"Vantilatör" kavramının isim babası olarak acaba bir Hezarfen başlığı açıp tüm uçuş günlerinin fotoğraf, video ve raporlarını mı yayımlayayım. :)
Valla isim babası olarak verilen bu savaşta :lollol: sana da bu yakışır abi %p Biz de fırsattan istifade yararlanmış oluruz :halay:
Mesela ben yarın Hakan kardeşimle yaptığımız klasik "Burdur buluşması" ile ilgili konu açacağım :laugh:
 
Güzel konu olmuş, keyifle okudum paylaşımda bulunan herkesin eline sağlık. %p

Benim modelcilikle uğraşım esasen forum geçmişime göre çok daha eski olmasına rağmen forum kültürüyle ancak Mehmet abi sayesinde ve RCKolik ile tanışabildim. Dolayısıyla hobbyrc olsun, heliteknik olsun hiçbirinde aktif bir üyeliğim olmadı. O forumların güzel günlerini kaçırdım diyelim. :embarras: İstisnasız aramızdaki herkesin bu forumların da canlı ve enerji dolu olmalarını isteyeceğinden eminim.

Umarım biz elimizdekinin kıymetini bilebilir ve böyle yolumuza devam ederiz. :RCKolik:

Yalnız Mehmet abi forum elden gidiyor haberin olsun, bu uçakçılar bizi kovacak bu gidişle. :lollol: :lol: :lol:
 
Ne kovucaz olm sizi. Siz olmasanız kimle dalga geçicez biz. Ayrıca bu USD ve Euro kurları ile hepiniz uçakçı olacaksınız! :p

Aynen, kurlar...Balsa pahalanırsa köpük, o da olmadı kavak kullanırız. (çocukluğumuzda lastik motorlu kitler kavak çıtaydı) Pil, motor pahalandı ne gam. Biz de planör yapar termal kovalarız. :thumbup::halay:
Şapkalarını önlerine koyup iyi düşünsünler...:saygilar::coolxf::yuppi:
 
Yalnız Mehmet abi forum elden gidiyor haberin olsun,

(Hmmmm.. Anlaşılıyor ki benden önce buralarda bir darbe falan olmuş! "elden gidiyor" diye kastedilen, sanırsam "yönetimin elden gitmesi"... Burada neler olmuş vay arkadaş vay.. Zaten bu Helicilerin örgütlenmesi muhteşem! Etkinlik gırla, rakip dişli!.. Neyse ki bu düşüncelerimi içimden söyledim, parantez içinde.. Sessiz ve derinden Uçakçılar! Elbet bir gün o yer genişleyecek!)
:lollol:

Güzel konu olmuş, keyifle okudum paylaşımda bulunan herkesin eline sağlık. %p

Konu başlığı bile uzakta kaldı aslında:evil: Ama bence hakikaten iyi oldu:RCKolik:
Bu tip helici-uçakçı sohbetleri hem eğitici, hem de eğlendirici yazılar oluyor aslında. Mevzu, sadece eskilerin (tecrübelilerin) atışması, "şakalaşması" değil tabi ki :) İçinde tecrübe var özetle.. Ben bir şeyler öğrendim mesela Yeni başlayanların da bu tip yazıları takip etmesi gerekir. Tabi okunması gereken "teknik" yazılara ek olarak :)