Oncelikle geç paylaşım için kusura bakmayın arkadaşlar. Bu hafta benim için oldukça yoğun bir haftaydı ve 2 gün şehir dışındaydım. O yüzden videoları ancak yükleme imkanı bulabildim 
Malum geçen pazar ayar uçuşları sırasında Vbar Standard FBL ünite sapıkmış ve havada durduk yere komutlara geçikmeli cevap vermeye başlamıştı.
Son ayarlar tam istediğim gibi olmuştu
. Zevk alınca uçuş sırasında oldukça soğukkanlıydım. O kadar ki model yeni olmasına, henüz RESCUE olmamasına rağmen kendi pilotluk sınırlarımı zorluyordum 
Ama olay alında ne yazık ki bu soğukkanlılığımı koruyamadım ve sıfır hasar ile inebilecekken, ne yazık ki durum daha da kötüleşiyor diye düşünerek biraz panik biraz da hızlı tepki verince sonuç küçük bir kırım oldu
Küçük derken, parça bazında demek istedim, maliye açısından değil aman yanlış anlama olmasın
Dün gece modeli ele aldım ve %75 detaylı incelemeyi bitirdim. Eğer büyük bir süpriz olmazsa $300 model yeniden ayağa kalkacak inşallah.
Hasar Raporu:
-- Ana ve Kuyruk Pali
-- Pal tutucu Ball linkleri (Sağlam olmasına rağmen servo linklerini de değiştireceğim)
-- Kuyruk Yatay ve Dikey Stabilizör
-- İniş Takımı
-- Ana shaft
-- Ana shaft Üst Rulmanı
Evet gelelim görsellere:
Öncelikle KIRIMDAN Önceki son Ayar uçuşum :
Bu da alt yazı açıklamalı KIRIM videomuz
Malum geçen pazar ayar uçuşları sırasında Vbar Standard FBL ünite sapıkmış ve havada durduk yere komutlara geçikmeli cevap vermeye başlamıştı.
Son ayarlar tam istediğim gibi olmuştu

Ama olay alında ne yazık ki bu soğukkanlılığımı koruyamadım ve sıfır hasar ile inebilecekken, ne yazık ki durum daha da kötüleşiyor diye düşünerek biraz panik biraz da hızlı tepki verince sonuç küçük bir kırım oldu
Küçük derken, parça bazında demek istedim, maliye açısından değil aman yanlış anlama olmasın
Hasar Raporu:
-- Ana ve Kuyruk Pali
-- Pal tutucu Ball linkleri (Sağlam olmasına rağmen servo linklerini de değiştireceğim)
-- Kuyruk Yatay ve Dikey Stabilizör
-- İniş Takımı
-- Ana shaft
-- Ana shaft Üst Rulmanı
Evet gelelim görsellere:
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Öncelikle KIRIMDAN Önceki son Ayar uçuşum :
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu da alt yazı açıklamalı KIRIM videomuz
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol