Mikoda LOGO 200

Neo sadece, alıcı görevi mi görüyor? Eğer Ünite görevi görüyor ise motorlu kuyruğu nasıl kontrol ediyor? böyle bir yazılım desteği var mı orijinalinde? Kafamda bir anda bir sürü soru oluştu ?
Neo’nun mini versiyonu var üzerinde. Hem alıcı hem de FBL ünite. Kuyruk motor ayarı ve diğer bazı ince ayarlar için yazılım tarafını güncellenmiş ve donanımsal olarak titreşime karşı daha dayanıklı sensör kullanılmış. Yani VBAR kumandan var ise bind et, uçur şeklinde.
 
Alırken çok soru işareti vardı aklımda, kuyruk motoru ne kadar verimli olur diye özellikle ama ben böyle stabil bir helikopter görmedim, daha önce de kuyruk motorlu heli kullanmıştım, en büyük sıkıntı pil bitmeye yakın kuyruk performansı düşüyordu, ama bunda öyle bir his yaşamadım, izleyenler de (bilenler) çok şaşırdılar, hatta ani throttle da bile milim sapma olmuyor kuyrukta!
Gelelim Logo200 e, frame ve fbl ünitesi hariç hepsi Ohio Model Plane M2 nin aynısı
Bu durumda sizden ayrı ve özel bir konuda güzel bir OMP 2 inceleme konusu bekliyoruz :RCKolik:
 
Neo sadece, alıcı görevi mi görüyor? Eğer Ünite görevi görüyor ise motorlu kuyruğu nasıl kontrol ediyor? böyle bir yazılım desteği var mı orijinalinde? Kafamda bir anda bir sürü soru oluştu ?
Neo sadece fbl ve alıcı ünitesini görüyor, M2 deki modül çift üniteli, yapışık olan iki ünite var aslında ve ayrı ayrı satılabiliyor.
Üst ünite alıcı ve fbl görevini görüyor, alt ünite ise hem kuyruk hem de ana motor için esc görevini görüyor.
Kuyruk motorunu ( servo dışında) destekleyen bir diğer fbl’ye Spirit örnek gösterilebilir. Setupında kuyruğun servo mu ya da motor mu olduğu seçeneğini sunuyordu zaten.
Burada bilinmesi gereken konu, M2 nin esc ünitesi aslında iki esc şeklinde çalışıyor, şöyle ki eğer siz de kuyruk motorlu bir heli toplamak isterseniz kuyruk motoru için de ayrıca esc takmanız gerekmektedir, buradaki önemli husus da kuyruk motoru için takılan ikinci esc “slave” olmalı ve alıcıda rudder kısmına akım kablosu çıkartılıp sadece data ve toprak kablolu şekilde takılmasıdır
 
Amerika'da vergi düşmüyor ki kullanıcı girişi yapınca ?

Avrupa dolaylarından bakınmak lazım, %15-20 civarı VAT(KDV) indirimi az değil. Malum burada damat da istiyor gümrük, alınan ülkedekini düşürmek lazım en azından... Örneğin amainde 620 dolar olan logo550 kiti, ercmarkette veya midlandde 545 dolar.

Haa bu yılın şubat ayında 6,5 lira olan euro, sadece 7 (yedi) ay içinde 9 liraya çıkarak yaklaşık %40 değer kazandı ki o da ayrı bir sohbet konusu :evil:
 
Omphobby M2 yaklaşık 3de 1 daha ucuz. Aralarında fark var mı merak ettim doğrusu.
 
Abi ne kasıyosunuz ki , 200 TL , bence bedavaya süper kalite , siz bakmayın , bizimkisi coğrafi yanlışlık da ondan :embarras:
Aynen öyle abi aslında 200 birim para,
şuan euro bölgesinde konuşuyor olsak herkes masaya kendi logo200 'ünü koymuş onun üzerinden konuşuyor olurdu ?
 
Omphobby M2 yaklaşık 3de 1 daha ucuz. Aralarında fark var mı merak ettim doğrusu.
aralarındaki tek far FBL ünitesi, Mikado tabi ki VBar Neo kullanıyor, sanırım micro olan, onun dışında servo, motor ve esc üniteleri aynı
şahsi fikrim, sırf Mikado Logo diye 300$ fazla verilmez, M2 alın, Logo canopisi takın olur biter :lollol: