Mini H quad FPV Uçuşlarım burada....

Uçuş konusunda Charpu'yu örnek almak hata olur. Adamın arkasında Lumenier ve İmmersion RC firması var. Sırf bu video için bile kaç model kırım görmüş. Biz bir modeli adam akıllı toplayana kadar akla karayı seçiyoruz.

Şaka bunlar şaka. Göz aldanması. Aslında böyle bir uçuş yok. Bilgisayarda yapılmış. Charpu adında biri de yok. Çok pis kendimi avuturum. :halay: :halay:

Nesimi abi kendimizi kandırmayalım ben böle uçuyorum zaten sizi denemek için yazdım. Aynı zamanda hunharca gülüp :lol:, hunharca da ağlayabiliyorum :'( düşünün şuan hangi piskolojideyim :D

Benim arkamda inmersion olmayabilir. Ama arkamda koskoca Türker abi, Mehmet abi, Nesimi Abi ve Bülent abim var. maddi desteğe de gerek yok verin gazı bana bakin ne videolar çıkıyor :lol:

Yürü be Musa kim tutar seni :) :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kaşınıyor gibi geldi bana. ;D ;D ;D

Kuzuların sesizliğini dindirmeye geldim baya dır ses çıkmıyor bende bir paylaşım yapim dedim. videonun sonlarına doğru takla denemelerim mevcut iyi seyirler. Nesimi abi PID ayarlarını değiştirdim şimdi daha iyi gibi geldi.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ynt: Mini H quad FPV Uçuşlarım burada....

Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:
Kuzuların sesizliği.....

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Havaların ısınmasını bekliyor o kuzular Serdar Bey saygılar. :)

Bugün biz de quadcopter uçurduk. Bir de ağaca takılan quadcopteri ikinci bir quadcopter ile kurtarma çabamız var. Gerçi o da ağaca takıldı. Ancak sağolsun Serdar kardeşimiz gene yardımımıza koştu. Ufak hasarlarla atlattık bugünü. Macera had safhadaydı. Hepsi belgeli ve videolu.

Oğlum benim 250'lik quadcoptere el koydu. bana da Syma x5c ile uçmak kaldı. onu da beceremedim. Olsun sonuçta bugün oğlum ve kızımla müthiş bir gün geçirdim.

Serdar'a tekrar teşekkürlerimi sunuyorum, bu arada orada olan herkese, bir de bahçe tırmığı ile bize yardım çalışan park görevlisi Yakup Bey'e de teşekkür ediyorum.

Videonun editlenmesinde emeği geçen oğluma, düşüşten sonra ilk müdahaleyi yapan kızıma teşekkür ediyorum.

İyi seyirler.

Ali Bülent MESGUTLU' Alıntı:
Bugün biz de quadcopter uçurduk. Bir de ağaca takılan quadcopteri ikinci bir quadcopter ile kurtarma çabamız var. Gerçi o da ağaca takıldı. Ancak sağolsun Serdar kardeşimiz gene yardımımıza koştu. Ufak hasarlarla atlattık bugünü. Macera had safhadaydı. Hepsi belgeli ve videolu.

Oğlum benim 250'lik quadcoptere el koydu. bana da Syma x5c ile uçmak kaldı. onu da beceremedim. Olsun sonuçta bugün oğlum ve kızımla müthiş bir gün geçirdim.

Serdar'a tekrar teşekkürlerimi sunuyorum, bu arada orada olan herkese, bir de bahçe tırmığı ile bize yardım çalışan park görevlisi Yakup Bey'e de teşekkür ediyorum.

Videonun editlenmesinde emeği geçen oğluma, düşüşten sonra ilk müdahaleyi yapan kızıma teşekkür ediyorum.

İyi seyirler.

Abi hiç önemli değil ama kurtarma videosunu göremedim ?

:thumbup:

Biraz sabır.

Video yüklemeyi daha yeni öğreniyorum. Bir de video yaklaşık 28 mb.

Buraya dosya olarak atmaya çalışacağım. Olmazssa youtube sayfasından göndermeye çalışacağım.

İşte günün beklenen videosu.

Arkadaşlar bunda emek, gözyaşı, çaba, sonunda da kavuşma var.

Link vereceğim.

İyi seyirler.[attachurl=1]

Sonunda Serdar da sağ sağlim aşağı indi. İtfaiye çağırmak zorunda kalmadık. :halay: :halay: :halay: :halay:

Ali Bülent MESGUTLU' Alıntı:
İşte günün beklenen videosu.

Arkadaşlar bunda emek, gözyaşı, çaba, sonunda da kavuşma var.
Neyse allahtan sonu güzel biten, unutulmaz güzel bir anınız olmuş oldu Ali Bey :laugh: