Mini H quad FPV Uçuşlarım burada....

Fatihsultanmehmed' Alıntı:
Abi eyvallah sağol, her fırsatta dile getiriyoruz, kaçma şansınız yok diye, he he... ;D ;D ;D Bu arada müziği beğenmedin mi, senin için özel buldum... sabah kahvaltıyla birlikte rahatla diye :saygilar:
Az daha unutuyordum, sabah kahvesi ile video süper gitti, yeniden izledim Salih :thumbup: :halay: Tekrar teşekkür ederiz :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Az daha unutuyordum, sabah kahvesi ile video süper gitti, yeniden izledim Salih :thumbup: :halay: Tekrar teşekkür ederiz :)
Afiyet olsun abi... ;D

Valla bravo arkadaşlar, elinize sağlık. :bravo: :bravo:

İçimde küllenen mini quad sevdası sanki yine alevlenmeye başladı. Para biriktirmeye başlayalım bari. :laugh: :lol: :lol:

Gelecek minide. Minilerle ilgili acayip gelişmeler oluyor. Bir ucundan başlamak lazım geç olmadan.

Ankaralılar yine coşmuş hafta sonu. Gelişmeler çok güzel. Yakınınızda başka miniciler olunca daha zevkli oluyor. Ben bir an önce Manisa'da bir kaç kişiye bulaştırayım bu işi böyle olmuyor.

Hafta başında CC3D ye de One Shot desteği geleceği haberiyle iyice heyecanlandım. Bakalım neler olacak.

Türker Akgün' Alıntı:
Valla bravo arkadaşlar, elinize sağlık. :bravo: :bravo:

İçimde küllenen mini quad sevdası sanki yine alevlenmeye başladı. Para biriktirmeye başlayalım bari. :laugh: :lol: :lol:

Eyvallah sağolun, Türker hocam, şimdiden hayırlı olsun diyelim mi ;D

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Gelecek minide. Minilerle ilgili acayip gelişmeler oluyor. Bir ucundan başlamak lazım geç olmadan.

Ankaralılar yine coşmuş hafta sonu. Gelişmeler çok güzel. Yakınınızda başka miniciler olunca daha zevkli oluyor. Ben bir an önce Manisa'da bir kaç kişiye bulaştırayım bu işi böyle olmuyor.

Hafta başında CC3D ye de One Shot desteği geleceği haberiyle iyice heyecanlandım. Bakalım neler olacak.

Nesimi hocam, bu hafta 3 kişiydik, takip filan da yaptık, fakat video da bir gariplik olduğu için atamadım. zaten bu iş tek başına sıkıcı oluyor, bir kaç kişi olursa süper, muhabbet,sohbette cabası....

cc3D'ye de geliyorsa off derim, peki, naze'i one shot'la denediniz mi ? izlenimlerinizi bekliyoruz biliyorsunuz...
:)

cc3D'ye de geliyorsa off derim, peki, naze'i one shot'la denediniz mi ? izlenimlerinizi bekliyoruz biliyorsunuz... :)

Beklemeye devam. CC3D ye Cleanflight atınca alet saçmaladı. Naze de kullanılabilecek özellikleri kullanmak ta biraz sıkıntılı olunca tekrar CC3D ye çevirdim. Hafta sonu da deneme uçuşunu yaptım. 14.10 Mini Me firmware yükledim ve default ayarlarla uçuş yaptım. Alet çok stabil. Belki de hiç ayar yapmam gerekmeyecek. Bu yüzden yeni toplayacağım framelerde de CC3D kullanabilirim diye düşünüyorum. Ama sırf meraktan Cleanflight kullanmak istersem bu işi orjinal Naze32 kartında yapmak istiyorum. Bu arada One Shot deneyebilmem için ona uygun ESC olması lazım. Maalesef henüz o teknolojiye sahip olamadım. Sözün kısası şu an CC3D den çok memnunum. Bunu biraz daha hatim etmek istiyorum.

Nesimi hocam cc3d yi hizaya getirmenize sevindim. zira uğraştırıcı bir kart diyorlardı, wii gibi... :coolxf: hayırlı olsun, artık sizdende CC3D ile yaptığınız uçuşların videolarını istiyoruz... ;)

Nesimi hocam cc3d yi hizaya getirmenize sevindim. zira uğraştırıcı bir kart diyorlardı, wii gibi... :coolxf: hayırlı olsun, artık sizdende CC3D ile yaptığınız uçuşların videolarını istiyoruz... ;)

Uğraştırıcı? O eskidendi. Ayarlamak artık çok kolay. Default ayarlarla bile uçuşu çok iyi.

Aaah ah. Ben senden çok istiyorum uçuş görmeyi ama olmuyor işte. Bu hafta sonu da bakıcılık yapacağım. Yine benden hayır yok gibi görünüyor. Evli ve küçük çocuklu olmak zormuş. Bir an önce büyüse de beraber gidebilsek uçmaya.

Siz böyle deyince, 3 ay sonra bende uçuş yapamaz hale mi geleceğim yani :thumbup: Annesine atar kaçarım. :p

Siz böyle deyince, 3 ay sonra bende uçuş yapamaz hale mi geleceğim yani :thumbup: Annesine atar kaçarım. :p

:laugh: :laugh: Umarım dediğin gibi yapabilirsin. :laugh: :laugh: Şimdiden tebrik ederim. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur inşallah.

Nesimi Sakmak' Alıntı:
:laugh: :laugh: Umarım dediğin gibi yapabilirsin. :laugh: :laugh: Şimdiden tebrik ederim. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur inşallah.

Amin, teşekkür ederim. :thumbup: bu arada, o dediğim zor galiba :rolleyes:

Allah analı babalı büyütsün, şimdiden tebrikler Salih bey. :halay:

En kötü ihtimalle bir süre için ev içerisindeki uçuşları izleriz bence. :laugh: :lollol:

Türker Akgün' Alıntı:
Allah analı babalı büyütsün, şimdiden tebrikler Salih bey. :halay:

En kötü ihtimalle bir süre için ev içerisindeki uçuşları izleriz bence. :laugh: :lollol:

Sağolun Türker hocam,(home maiden yaparız artık) :thumbup: :thumbup:

Bugün quad miniciler bir buluşma yaptık. Youtuba videoları yüledikce videoları paylaşıcam iyi seyirler. ilk kendi videomu paylaşıyorum.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:
Bugün quad miniciler bir buluşma yaptık. Youtuba videoları yüledikce videoları paylaşıcam iyi seyirler. ilk kendi videomu paylaşıyorum.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ben senin ekledigin videolari neden tapatalk ta goremiyorum acaba?

SM-N900 cihazımdan gönderildi