Mini H quad FPV Uçuşlarım burada....

Ankara ekibi cok saglam. Guzel bir videoydu. Tesekkurler Musa.

SM-N900 cihazımdan gönderildi

Buda benim mob'tan gelsin... :RCKolik: ;D ;D ;D

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bugun minilerin tadini cok guzel cikardik bendeki videolar takip adina biraz daha guzel ama editleyecek vakit bulamiyorum editlerisem yukleyecem sagolun arkadaslar guzel bi gun gecirdik 6pil bitirmisim dahada bitirirmisim :)

mehmet kocak' Alıntı:
Bugun minilerin tadini cok guzel cikardik bendeki videolar takip adina biraz daha guzel ama editleyecek vakit bulamiyorum editlerisem yukleyecem sagolun arkadaslar guzel bi gun gecirdik 6pil bitirmisim dahada bitirirmisim :)

Sendeki videolar güzel ise editle tabi bekliyorum :D uyumam bak ararım sürekli...

Arkadaşlar Mehmet abinin dediği gibi resmen coşmuşsunuz. :bravo: :halay: :halay:

Bu şekilde uçabilmek için ne kadar süre kırıp dökmek ve pilotaja zaman harcamak gerekiyor. :laugh:

Bugün de uçmak kaçınılmazdı benim için :thumbup:

Buda bir diğeri :D iyi seyirler. :saygilar:

Fatihsultanmehmed' Alıntı:
Bugün de uçmak kaçınılmazdı benim için :thumbup:
Video girisi harika Salih :thumbup: :bravo: Ankara ekibi bos durmuyor, her daim ucuyor :halay: Yakinda insallah yarismali bulusmalar da duzenlersiniz. Allah nasip ederse kesin katilmak isterim %p

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Video girisi harika Salih :thumbup: :bravo: Ankara ekibi bos durmuyor, her daim ucuyor :halay: Yakinda insallah yarismali bulusmalar da duzenlersiniz. Allah nasip ederse kesin katilmak isterim %p

Mehmet abi, uçtuğum bu alan özellikle hazır pist zaten, arkadaşlarla konuşup yarış hazırlayabiliriz, çok ta güzel olur. 3-4 quad fena yarışır burda %p

Bugün Emre Biçen Trex 450 Dominatör ile show yaptı bende havadan çekimini yaptım, tabi arada bülent abi rahat dururmu oda syma x5 ile aralarda kaçamak yaparken düşüşünü yakladım tam o esna da Bülent abiyi çeker iken arkamızda bir 450 kazası gerçekleşti... buradan Emreye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum :D Nazar nazar...

Fatihsultanmehmed' Alıntı:
Mehmet abi, uçtuğum bu alan özellikle hazır pist zaten, arkadaşlarla konuşup yarış hazırlayabiliriz, çok ta güzel olur. 3-4 quad fena yarışır burda %p
Bence de super olur Salih :thumbup:

Model kucuk olmasina ragmen iyi yakalamissin Musa, Ellerine saglik :thumbup:

Emre kirim icin sana da gecmis olsun, insallah cok hasar yoktur :embarras:

Serdar güzel zaman geçirmişsiniz, olayı iyi görüntülemişsin helal. ;) Emre kardeşe de geçmiş olsun bu arada... :-\

Güzel buluşma olmuş. Geçmiş olsun Emre bende bu gün 450L ile kırım yaşadım Tail bom yamuldu birde kuyruk pali kırıldı sende hasar çok değildir inşallah

Bu da bugüne ait bir video yükseklik korkusu olan izlemesin. özellikle 1 nci dk dan sonrasını :D

Teşekkürler arkadaşlar. Çok keyifli birgündü

Aslında böyle bir kırım bekliyordum :) İlk kırımı mı 3. pilde Musa Serdar'in quad eşliğinde gerçekleştirdim.

Üzüntüden çok bugün ki uçuşum diğer uçuşlarıma nazaran en kararlı olanıydı Fbl ayarlarını ancak bu uçuşta kendime göre ayarlayabildim. İstediğim pilotaj seviyesine ulaştım. Kırım sebebi ise soğukkanlı ve cesaretli şekilde modeli yere yakın ve kendimden emin şekilde uçurmam oldu.

Kırım hasarı ;

Tail boom yamuldu, Paller kırıldı, iniş takımı kırıldı, Dfc üzerindeki linkler kırıldı ve canopy üzerinde ufak çizikler haricinde bir sorun yok. Yarına tüm parçaları orjinalleri ile değişecek, yedeklerim mevcut :)

Bu arada Musa Serdar'ın quadını gözlük ile uçurma şansım oldu sağolsun serdar bu fırsatı bana verdi buradan kendisine teşekkür ederim.

Sonuç;

Heli tiryakisi olarak fpv quad mükemmel ötesiydi. Bunu herkes denemeli diyorum başka bir şey demiyorum :laugh: %p :agreed:

Bu uçuştan sonra bende action fpv işine kolları sıvadım :) ( Tabiki heli benim gönlümde her zaman bir numara :D )