Mini H quad FPV Uçuşlarım burada....

ben seni takip ediyorum sandim :) ledsrip sart oldu quadlara :D

Değerli dostum çok daha iyi oldu. Tekrar teşekkür ediyorum. Yavaş yavaş benim quadcoptere alışmaya çalışıyorum. inşallah bir gün sizin kadar iyi uçarım. (inşallah kaza yapmadan, düşürmeden, kendimi ve çevremdekileri sakatlamadan).

Serdar dostum, bir iki kare de ben ekleyeyim im istedim.[attachimg=1][attachimg=2][attachimg=3][attachimg=4]

Ekli dosyalar

• emre2.jpg
    emre2.jpg
    32.3 KB · Görülme: 99
  • emre3.jpg
    emre3.jpg
    30 KB · Görülme: 98
  • emre serdar 04.jpg
    emre serdar 04.jpg
    44.2 KB · Görülme: 98

Ali Bülent MESGUTLU' Alıntı:
Serdar dostum, bir iki kare de ben ekleyeyim im istedim.

Abi ellerine sağlık teşekkür ederim. emre ile ben tabi gömülmüşüz orada :D

Bugünün uçuş kaydını da yayınlayalım, bugün bol düşüşlü geçti, yan rüzgarı aldıkça çakıldım fakat yılmadım yine uçtum. ;) :embarras:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Video özel diyor ama :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Salih video özel diyo bi el at
Bülent abi lensler isine yaradiysa sevindim yakim zamanda bizden iyi ucarsin insallaj
zira biz daha duzgun ucamiyoruz yeni yeni antramanlar basladi bu cihazlar aksiyon icin biz suanda oryantosyandayiz
yaz aylarinda yapilacak olan yarismaya kadar hazirlanirsin inşallah
salih yeni frame sistemi yavas yavas baslayalim kurulumu beraber yapariz fikir alisverisi icerisinde

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ekli dosyalar

• received_m_mid_1425153258238_c24e732a25a0b53b02_0.jpeg
    received_m_mid_1425153258238_c24e732a25a0b53b02_0.jpeg
    136.3 KB · Görülme: 25

kusura bakmayın, nasıl özel olmuş anlamadım... düzelttim şimdi izleyebilirsiniz... %p

mehmet kocak' Alıntı:
salih yeni frame sistemi yavas yavas baslayalim kurulumu beraber yapariz fikir alisverisi icerisinde

Mehmet hocam, tabi ki toplarız, iyi de olur. şimdiden hayırlı olsun diyeyim... :halay: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Fatihsultanmehmed' Alıntı:
kusura bakmayın, nasıl özel olmuş anlamadım... düzelttim şimdi izleyebilirsiniz... %p
Bu videoda çok güzelmiş. Tebrikler Salih Bey. :bravo:

Özellikle dala çarptıktan sonra tekrar uçmaya devam etmesine çok şaşırdım. :eek: Gerçektende o kadar narin değiller anladığım kadarıyla. :yuppi:

Bu arada bu şekilde uçabilmek için ne kadar mesai harcamak gerekir sorusuna bir cevap alamamam sanırım bu sürenin uzun olduğuna dalalet olsa gerek. :laugh: :lollol:

Türker Akgün' Alıntı:
Bu videoda çok güzelmiş. Tebrikler Salih Bey. :bravo:

Özellikle dala çarptıktan sonra tekrar uçmaya devam etmesine çok şaşırdım. :eek: Gerçektende o kadar narin değiller anladığım kadarıyla. :yuppi:

Bu arada bu şekilde uçabilmek için ne kadar mesai harcamak gerekir sorusuna bir cevap alamamam sanırım bu sürenin uzun olduğuna dalalet olsa gerek. :laugh: :lollol:

Abi sen profesyonel heli kullanıcısı sın bunu hayli hayli uçurursun. gözlük ile kullanımına ne kadar çabuk alışır isen işler daha çok kolaylaşıyor. İşte bütün mesele bu sonra gerisi geliyor. mesela bazı arkadaşlar gözlük ile kullanamıyor, başı dönüyor tabi buda başlı başına sorun oluyor. alışması zaman alıyor tabi.

Fatihsultanmehmed , çok güzel olmuş, fona müzik eklemen de ayrı bir hava katmış. Emeğine, sabrına ve fikrine sağlık.

:thumbup:

mehmet kocak' Alıntı:
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Benim quad sürekli hava da olduğu için tabi bu karede yok... Evde bile tavana iple asıyorum havada dursun diye :lol:

Mehmet kardeş, resimleri koyman iyi olmuş. Benim gibi fatsharkı ilk kez görenler ve deneyenler için çok ilginç ve güzel bir tecrübe oluyor. Fotoğrafa bir kez daha baktığımda, bir grup insan gözlerinde değişik aletler farklı yönlere bakıyorlar ; ama aslında muhtemelen aynı fpv'yi görüyorlar. Ancak olayı bilmeyenler bize orada kim bilir ne demişlerdir.

Ancak güzel bir gün ve tecrübe olduğunu ifade etmem gerekir. Pek çok arkadaşın aynı ilgi alanına ve farklı yeteneklere, tecrübelere sahip olduğunu görmek çok güzel.