Mini H quad FPV Uçuşlarım burada....

Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:
Evet Nesimi abi :laugh: Dün baya bi uğraş dan sonra kendime düzgün bir PID ayarı yapabildim... Bugün de Emre BİÇEN ile birlikte ufak bir buluşma yapıp uçuşlarımızı yaptık tabi Emre güzel bir 380 Goblin gösterisi yaptı, o yapar da ben yapmazmıyım dedim bende Zımbırtı Quadım ile elim den geleni ardıma koymadım. 6 adet pilin 5 ni ANGLE mod da uçtum çok şükür kaza felan hiçbir şey yok. Paylaşacağım video da dalışlara ve takla olaylarına çalıştım tam tamına tek videom da 12 adet takla mevcut "Taklacı Güvercin" gibi oldum :D. Evet Nesimi abi Sıra geldi sana geçen videoma yorum yapmıştın Quad dalışların da bir sorun var diye... Şimdi sen den böyle bir video bekliyorum :lol: Hat da senden daha iyisini bekliyorum abi. Mesela benim gibi açık alan da değilde engellerin çok olduğu bir yerde taklalar olabilir :D.

Çok pis gaz veriyosun ama. :) PID ayarların güzel. Aynen devam. Takla tombalaklarda sıkıntı yok ama işte asıl hikaye bir uçuş tarzı bulup çok hissedilmeyecek, uçuş bütünlüğünü bozmayacak ve göze hoş gelecek şekilde yapmak. Zamanla bu da olacaktır.

Benim geçen haftaki olayımı görmüşsündür mutlaka. Aslında o frame hem denemek için hem de ben ZMR' ye SJ4000 kameramı takarken boş kalmamak içindi. Ayrılık çabuk oldu ama. Birkaç 3D parça bekliyorum geldiği gibi ZMR yi ayaklandıracağım hem de SJ4000 desteğiyle. 6045 pervane bulduğumu söylemiş miydim? :) Ekstra ağırlığı kaldıracak pervanemde var. Bakalım nasıl bir şey olacak. Tabi birkaç sıkıntı yok değil.

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Çok pis gaz veriyosun ama. :) PID ayarların güzel. Aynen devam. Takla tombalaklarda sıkıntı yok ama işte asıl hikaye bir uçuş tarzı bulup çok hissedilmeyecek, uçuş bütünlüğünü bozmayacak ve göze hoş gelecek şekilde yapmak. Zamanla bu da olacaktır.

Benim geçen haftaki olayımı görmüşsündür mutlaka. Aslında o frame hem denemek için hem de ben ZMR' ye SJ4000 kameramı takarken boş kalmamak içindi. Ayrılık çabuk oldu ama. Birkaç 3D parça bekliyorum geldiği gibi ZMR yi ayaklandıracağım hem de SJ4000 desteğiyle. 6045 pervane bulduğumu söylemiş miydim? :) Ekstra ağırlığı kaldıracak pervanemde var. Bakalım nasıl bir şey olacak. Tabi birkaç sıkıntı yok değil.

Abi hala birşeyleri yapma peşindesin bu işin sonu yok yaptık ca bir şey çıkıyor... Seni gördük ce benim de bir şeyler yapasım geliyor... Lütfen yeter artık diyorum artık uçalım :D

Abi hala birşeyleri yapma peşindesin bu işin sonu yok yaptık ca bir şey çıkıyor... Seni gördük ce benim de bir şeyler yapasım geliyor... Lütfen yeter artık diyorum artık uçalım :D

:D Haklısın sonu yok ama bu işi zevkli kılan da bu. İşin aslı Mobius'un çekimlerinde hoşuma gitmeyen bazı şeyler var. Çok kaliteli değil. Diğer taraftan ZMR frame de sanki GoPro gibi bir kameraya çok uygun bir frame değilmiş bunu işe girişince anladım. Modelin tepesine koca kamerayı koymakta hoşuma gitmedi açıkçası. Kamerayı alta aldığın zamanda 6 inç pervane hem uzun kalıyor kameraya çarpıyor hem de pervanelerden biri görüntüye giriyor. Çözüm olarak motorları üste almayı denedim çarpmaktan kurtuldu ama hala görüntüye giriyor. Bu iş böyle olmayacak en sonunda kendim bir frame çizip kestireceğim. :) Açıkçası ben de çok kararsızım bu konuda. Madem sende yeni şeyleri ilerleyen zamanda deneyelim diyorsun bu akşam Mobius'lu lowrider olarak tekrar toplayım modeli de tekrar uçuşlara dönelim. Aslında böyle olması da mantıklı. Hala düzgün uçuş yapamıyorken SJ yi harcamak istemiyorum. Mobius ona göre biraz daha sağlam görünüyor kazalarda. İlerleyen zaman içinde yavaş yavaş diğer aklımdakileri uygularım artık.

Abi, biraz uzak kaldım sizlerden harbi uçmuşsunuz %p ;D ;D ;D ;D

Fatihsultanmehmed' Alıntı:
Abi, biraz uzak kaldım sizlerden harbi uçmuşsunuz %p ;D ;D ;D ;D

Evet salih hocam seni bekliyoruz... Bu arada BLHeli ve Oneshot tamam tek eksik 4s PİL. Artık seninle uçmayı bekliyorum :D

Evet salih hocam seni bekliyoruz... Bu arada BLHeli ve Oneshot tamam tek eksik 4s PİL. Artık seninle uçmayı bekliyorum :D

Serdar hocam durumu biliyorsun, toparlamam birazcık sürecek, clean flight, damp, one shot bunların sürüş keyfini çok merak ediyorum. Toplar toplamaz, bunları aktif edeceğim. Yalnız bu pdb işi beni biraz bekletecek gibi gözüküyor :rolleyes:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hayırdır, umarım ciddi bir sıkıntı yoktu ??

yok abi iş yoğunluğu, ama inşallah tekrar sahalardayım. :yuppi:

Yeni ayarlardan sonra birde böle izleyelim quadı... yine yeni ayarlar yaptım akşama paylaşırım :D

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Akın BULAT kardeşim ile hafta sonu ufak bir buluşma yaptık, artık Uçuşlar tamamen MANUEL modda ve alışma aşamasın da ilerleyen zamanlar da daha aksiyon dolu videolar paylaşıcam. Bu arada dış çekimler de gizli kamera kullanılmıştır "KENDİSİ" hiç belli olmuyor :D iyi seyirler...

Akın BULAT kardeşim ile hafta sonu ufak bir buluşma yaptık, artık Uçuşlar tamamen MANUEL modda ve alışma aşamasın da ilerleyen zamanlar da daha aksiyon dolu videolar paylaşıcam. Bu arada dış çekimler de gizli kamera kullanılmıştır "KENDİSİ" hiç belli olmuyor :D iyi seyirler...
Taklası çok olunca sabaha sabah sonuna kadar seyredemelim Musa :laugh: Yine de ellerine sağlık, artık manual modda uçuşlarda başladığına göre :halay:

Gizli kameranın can güvenliği yok gibi sanki. :D Oneshot'tan sonra öz güven daha bir artmış. Uçuşta daha bir güzelleşmiş. Aynen devam. Dün bende sabahın köründe alana gittim ama modeli uçuramadım. Model üzerindeki alıcım su koyverdi. Elim boş geri döndüm. En azından Mehmet Akif arkadaşımıza topladığımız miniyi bir sorti uçurabildik. Onun da ikinci uçuşu olamadı, kamera su koyverdi. Neyse ben de Oneshot lı günlerin yakın olduğunu hissediyorum. İçimden bir ses hafta sonuna kadar ESC lerimin değişeceğini söylüyor. ;D ;D

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Taklası çok olunca sabaha sabah sonuna kadar seyredemelim Musa :laugh: Yine de ellerine sağlık, artık manual modda uçuşlarda başladığına göre :halay:

Abi sorma artık takla işine tamamen giriyorum. Manuel modda parkura iyice alışıp her bir bölgesin de ayrı bir uçuş sitili planlıyorum zamanla inşallah izlediğimiz videolar daha estetik olacak :D

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Gizli kameranın can güvenliği yok gibi sanki. :D Oneshot'tan sonra öz güven daha bir artmış. Uçuşta daha bir güzelleşmiş. Aynen devam. Dün bende sabahın köründe alana gittim ama modeli uçuramadım. Model üzerindeki alıcım su koyverdi. Elim boş geri döndüm. En azından Mehmet Akif arkadaşımıza topladığımız miniyi bir sorti uçurabildik. Onun da ikinci uçuşu olamadı, kamera su koyverdi. Neyse ben de Oneshot lı günlerin yakın olduğunu hissediyorum. İçimden bir ses hafta sonuna kadar ESC lerimin değişeceğini söylüyor. ;D ;D

Gizli kamera sigortalı abi :D... Oneshot dan sora sendeki öz güveni merak etmiyor değilim... Bence Esclerin farkını göreceksin abi.

Musa abi esclerin hangi marka? Yakında bende mini için siparişleri gececegim, ztw spider almayı düşünüyordum, emax da aklımdan geçmiyor değil bana bi öneri verebilecekmisiniz acaba?