Nesimi Sakmak
Tecrübeli Uye
Mini H quad FPV Uçuşlarım burada....
Çok pis gaz veriyosun ama.
PID ayarların güzel. Aynen devam. Takla tombalaklarda sıkıntı yok ama işte asıl hikaye bir uçuş tarzı bulup çok hissedilmeyecek, uçuş bütünlüğünü bozmayacak ve göze hoş gelecek şekilde yapmak. Zamanla bu da olacaktır.
Benim geçen haftaki olayımı görmüşsündür mutlaka. Aslında o frame hem denemek için hem de ben ZMR' ye SJ4000 kameramı takarken boş kalmamak içindi. Ayrılık çabuk oldu ama. Birkaç 3D parça bekliyorum geldiği gibi ZMR yi ayaklandıracağım hem de SJ4000 desteğiyle. 6045 pervane bulduğumu söylemiş miydim?
Ekstra ağırlığı kaldıracak pervanemde var. Bakalım nasıl bir şey olacak. Tabi birkaç sıkıntı yok değil.
Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:Evet Nesimi abiDün baya bi uğraş dan sonra kendime düzgün bir PID ayarı yapabildim... Bugün de Emre BİÇEN ile birlikte ufak bir buluşma yapıp uçuşlarımızı yaptık tabi Emre güzel bir 380 Goblin gösterisi yaptı, o yapar da ben yapmazmıyım dedim bende Zımbırtı Quadım ile elim den geleni ardıma koymadım. 6 adet pilin 5 ni ANGLE mod da uçtum çok şükür kaza felan hiçbir şey yok. Paylaşacağım video da dalışlara ve takla olaylarına çalıştım tam tamına tek videom da 12 adet takla mevcut "Taklacı Güvercin" gibi oldum
. Evet Nesimi abi Sıra geldi sana geçen videoma yorum yapmıştın Quad dalışların da bir sorun var diye... Şimdi sen den böyle bir video bekliyorum
Hat da senden daha iyisini bekliyorum abi. Mesela benim gibi açık alan da değilde engellerin çok olduğu bir yerde taklalar olabilir
.
Çok pis gaz veriyosun ama.
Benim geçen haftaki olayımı görmüşsündür mutlaka. Aslında o frame hem denemek için hem de ben ZMR' ye SJ4000 kameramı takarken boş kalmamak içindi. Ayrılık çabuk oldu ama. Birkaç 3D parça bekliyorum geldiği gibi ZMR yi ayaklandıracağım hem de SJ4000 desteğiyle. 6045 pervane bulduğumu söylemiş miydim?