MSH Protos 500 FBL Öninceleme / Nabız Yoklama / Yorumlarınız
Tüm abilerime arkadaşlarıma değerli fikirleri için çok teşekkür ederim. Önceki 500 550 başlığında da, burada da görüyorum ki kendimi yeterince iyi anlatamadım. Hobi benim hayatımın bir parçası gibi görünse de (aldığım modeller, sürekli değişen ekipmanlar) aslında benim için bir lüks. İşin edebiyat kısmını tekrarlamak istemiyorum, herkes kendi hayatını yaşıyor, olaylara kendi penceresinden bakıyor. O kısmını geçip teknik yorumlara gelecek olursam,
500 dominator iyi, herşeyi içinde: peki bunun neyi dışında? İlk sayfada ekipman yazıyor. Align ın belirttiği güç değerlerine şüphe ile yaklaşan abilerim vardı. Bu modelin motoru Scorpion... Esc si YGE... Servolar aynı olacak çünkü en hesaplı Align. Ünite olarak zaten bir kere alıp sağlam almayı planlıyorum, işin içine 3SX girdiği anda 550 otomatikman iptal.
Geçiş için en uygunu 550 : Doğru... Peki benim için bu geçiş ne zaman olacak? 2ay? 6ay? 1yıl? 3yıl? İnanın bilmiyorum. Belki de hiçbir zaman. Pil ölü yatırım değil kısaca. Kullanacağım vitrine durmayacak. Yakın zamanda bir geçiş olmadığı ve lipo pillerin de bir ömrü olduğu için o kadar da ölü görmüyorum. Tabii bir 700 serisi, bir 550 serisi helim olsa aynı pilleri tekrar tekrar kullanırdım.
Yani şimdi öyle bir tablo çizdim ki, senin ne işin var bu hobide çık git diyebilirsiniz

Hayatımla ilgili kendi kararlarımı veriyorum, maddi anlamda hobiye aşırı yatırım yapmak istemiyorum. Yazdan beri yeterince yaptığımı düşünüyorum. Hatta bu model değişiminde gaui x3, JR forza, logitech G27 gibi fedakarlıklarım oldu, geçişin etkisini hafifletmek için.
Modelle ilgili kullanıcı yorumları güzel olduğundan, bende de farklı marka takıntısı olduğundan, henüz almadım ama düşünüyorum. Muhtemelen öyle bir Team hiçbir zaman kurulmaz Hakan abi... Üstadlarda 500 sınıfına mesafeli bir duruş var, msh markasına soğuk bakış var. Yürüyün aslanlarım diyeceğini sanmıyorum Türker abinin, umarım yanılıyorumdur.
İstanbul dan sevgilerle.. Yolu MÜSİAD high tech e düşenleri beklerim