Ne Olacak Bu RcKolik'in Hali ?

Ne Olacak Bu RcKolik'in Hali ?

Sümer abime sonuna kadar katılıyorum...Bizler aktif olamasak da , internet var olduğu sürece ve gelecekte de babalarından zehri kapmış Doruk'ların ,Hikmet'lerin ve dahasının bu hobiyi de , forumumuzu da devam ettireceğinden şüphem yok....
Durgunluk oluyor ister istemez , kişiden kişiye değişen ekonomik zorluklar ve zamansızlık sorunu ,bir nebze etken olsa da , daha ziyade ülkemizin atlattığı son dönem badirelerin etkisinin daha çok etkili olduğunu düşünüyorum.
Kendi adıma , yalnız uçan birisi olarak , zaten yaz döneminde kuduran ve yoğunlaşan bir iş trafiğinde boğulurken , bulduğum çok nadir dinlenme fırsatlarında da , sahaya gitmekte tereddütlerim olmuyor değil.Yasal zorunluluklar , doların uçuşu , zaten ayda yılda yaptığım bir kaç kuruşluk alışverişi de paypalın durdurulmasıyla beraber yapamaz hale gelmem gibi sayılabilecek daha birkaç neden yüzünden , hobimi gönül rahatlığıyla icra ettiğim de söylenemez .Fakat içimdeki heves , sevgi ve heyecan asla bitmiş değil ...Zaman zaman forumumuz rölantiye düşse de , devam edecek.Ben birşeyler paylaşacağım , arkadaşlarım birşeyler paylaşacak , yine de devam edecek...Haaa, çok paylaşım olacak , ya da seyrek olacak , bunun bir önemi yok , zaten kazandığım kadar güzel arkadaşlıklar kazandım.Kendim aktif olamadığım zamanlarda , arkadaşlarımı izleyerek keyif alıyorum.
100 tane kaptı kaçtı gelse de , bir tane daimi üye gelir , o da bize yeter... :thumbup:

RCkolik'in hali herşeye rağmen çok güzel olacak , yeter ki ne kadar teşekkür etsem de hakkını asla ödeyemeyeceğim Mehmet ve Türker kardeşlerimin enerjileri tükenmesin.Paylaşımda bulunan diğer özverili arkadaşlarımın da enerjilerinin asla bitmemesini temenni ediyorum ve bu fırsatla , hepsine birer birer gönül dolusu sevgilerimi ve şükranlarımı sunuyorum... :RCKolik: :RCKolik: :RCKolik:
 
Ne Olacak Bu RcKolik'in Hali ?

Bilmiyorum belki yanlış düşünüyorum.

Ben forumun kişiler üzerinden dönmesine karşıyım. Tamam kuyudan su çıkarmak için ilk başta biraz su eklemek lazım. ama bu devamlı su gelicek diye beklememek lazım. sanki biraz forumu kişiler üstüne yükleyerek kolaya kaçıyoruz . ben öyle düşünüyorum.

Mehemet abi, Türker abi, Emre , Rasim ,Sümer abi vb....

bu kişilerin forumda 1 hafta paylaşımda bulunmadığını düşünürsek durumun nasıl bir hal alacağını görür gibi oluyorum.

Ben o yüzden kişiler yerine sistem den yanayım.

elimizde güzel bir forum varken bunun kıymetini bilelim. Ve hepimiz taşın altına elimizi koyalım.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ne Olacak Bu RcKolik'in Hali ?

- Ne olacak bu hobinin hali sorusu ile doğru orantıldır. Reyting konusunda tüm dünyada vasat izlenmelerin hali ortada ve dünya şampiyonu olsanız da durum çok farklı değil.

Bu hobiye yeni başlayan kişi sayısı yok denecek kadar az artık.Tecrübeli kişilerde gerek maddi ve manevi yorgunluktan, gerek kırgınlıklardan veya başka uğraşlar bulduğundan hobiye ara veriyor veya bırakıyor.

Türkiye'de model helikopter uçuran insanların çoğu tecrübeli kişiler olduğu için forum ortamına ihtiyaç duymuyorlar.Her türlü sorunu aşacak bilgi ve donanıma, pilotaja sahipler.Kısaca hobiyi tek başına sürdürebilirler.Bir çok arkadaşımızda deneyim kazanıp kendi haline çekiliyor.

İzlenme kaygınız var mı ?

Benim hiç olmadı. Ben sadece keyif aldığım için uçtum ve paylaştım.

Takım pilotluğu, sponsorluk, indirimli hesap vs. gibi çaba ve düşüncelerim hiç olmadı. Neden ? Uçurduğum modellerin çoğunu yıllarca kullandım.

Bende, yeni modeller, üst seviye elektronikler uçma isteği kadar heyecan ve istek uyandıramadı. Elimdeki bana yeter mantığı.

Burak'la beraber bir çok uçuş videosu için günlerce uğraştık editledik. Amacımız kendimizdeki heyecanı herkese aktarmak ve site içi hareketliliği sağlamak bu yüzden başka bir platformda kesinlikle paylaşmadık.Önemsediğimiz nokta site içinden alınan yorumlardı.

Madem izlenme kaygısı değil neden eskisi gibi heyecan yok ? Bazen kurulan bir cümle bile tüm isteğinizi kaçırabilir.

Biz bize yeter miyiz ?

Aile ortamını sağlar ve korursak yeteriz. Nasıl olur ? İki kere düşünüp, bir kere yazmak, saygılı olmak, yardımsever ve paylaşmaya açık olmak ( Diğer türlüsünü zaten eleştirmedik mi ? Aynısını yapmayacağız o zaman. )

Forumda rahatsız olduğunuz konular ?

İnsanların arkadaşlarını kıracak, aile ortamını bozacak kadar markaların avukatlık rolünü üstlenmesini anlayamadım.

Benimde bu durumdan dolayı şaşkınlıkla izlediğim ama cevap hakkımı kullanıp uzatmak istemediğim durumlar oldu.
 
Ne Olacak Bu RcKolik'in Hali ?

Benimde acizane düşüncelerim evet bazen forum durgunlaşıyor, yavaşlamalar oluyor ama genel olarak güncel. Benimde savunduğum bir şey var eğer biz bir aileyiz diyorsak, forum olarak herkez idareci olmak durumunda, yani en ufak bir şey de hemen artı veya eksi düşünceler oluşmamalı. Zaten herkes saygılı ve ölçülü yaklaşımlarda bulunuyor, bence genel olarak forumun durumu gayet güzel, ilerde ne olur sorusuna da benim cevabım, Allah bilir :) İnşallah dağılmayız ve birlikteliğimiz uzun yıllar devam eder :saygilar:
 
Ne Olacak Bu RcKolik'in Hali ?

Arkadaşlar selamlar.. Aranıza katılalı çok bir zaman olmadı, 1 yılı biraz geçti.. Şu bir gerçek, benim için bu hobi her daim aklımın, kalbimin bir köşesinde dururdu. Benim pek çok hobim var. Bu hobilerimi basit geçici bir heves olmaması için hemen hemen hepsinde işin eğitimse eğitim kurssa kurs. Bu aşamalarının hepsinde bulundum. Bağlama merakım vardı tam 2,5 yıl kursa gittim. Resme merakım vardı 1 yıl bir hocadan ders aldım.. Daha detaylandırmayacağım pek çok uğraşım var. Ben hobilerin, insanların standart hayat akışında kendine açtığı boşluklar, nefes alma alanları olduğunu düşünüyorum. Hobi ve hobiden zevk alma tamamiyle hobi için bilerek ve isteyerek zaman ayırmakla alakalı. Görünürde hobi var ama zaman yok mazeretleri çoğu insanı bu alanlardan uzaklaştırıyor. Ama insan gerçekten ama gerçekten isterse bu zamanları ortaya çıkarabiliyor.. Benim işim gerçekten çok yoğun, ama saydığım sayamadığım bütün uğraşlarıma zaman ayırdım bilerek ve isteyerek. Hobilerin hepsine ileride beni oyalayacak birer 'altın bilezik' gibi bakıyorum. Bu doğrultuda da aklımın ve kalbimin bir köşesindeki modelcilik hobisine girdim, onun da zamanı gelmişti. Forumu internetten bulup içeriğini gördüğümde istediğim şey evet bu demiştim. İlk Mehmet Abi ve Türkerin hazırladığı bir videoya denk gelmiştim Youtube'da. Sıfır bilgiyle girdiğim hobide şu an pek çok bilgiye sahibim. Diğer hobilerimde kursla, dersle aldığım şeyleri bu hobide herşeyiyle :RCKolik:'den aldım ben. Forumu araştır, oku, izle, sor iyi kötü kendimi bu hobiye gönül vermiş biri olarak görüyorum artık. Belki yıllarını bu hobiye vermiş arkadaşlar için artık rutin ve sıkıcı gelen görseller benim için çok heyecan verici. Burası şu an bir kütüphane gibi.. Raflarda her türlü bilgi var. Onlar cepte. Bunun yanında forumun heyecanını ayakta tutan şeylerin de görseller olduğunu düşünüyorum. 1 kişi de olsa 50 kişi de olsa; buluşma, video, fotoğraf benim çok hoşuma gidiyor. Diğer taraftan kurulum detayları, incelemeler... Görsellerle desteklenince daha bir güzel oluyor sanki. Bazen, bazılarını tekrar tekrar okuyor, tekrar tekrar izliyorum.
Bir de burda beğen butonuna basmayan ya da hiçbir yorum yazmayan pek çok üyemiz var.. Bu da çok önemli. Yüklediğim videolara bakıyorum, izlenme sayısı 40-45 ama yayınladığın konuda videonun altına bişeyler yazan sayısı 10 belki 15.. Konuyu okuyana bakıyorsun sayı yine yükseliyor.. Burda tabiki istatistiki bilgilerle birşeyler yapacak değiliz, hobi böyle birşey değil zaten.. Önemli olan ilk önce bireysel hazlar, sonra kazanılan arkadaşlıklar ve sonra da edinilen bilgiler.. Hepsi bizim kar hanemize yazılır gider. Bu forum hiçbirşey için olmasa görselleri, detaylı anlatımları, arkadaşlıklarıyla yıllarca ayakta kalır ve kalmalı bence.. Hemen hemen her şehirden birilerini tanıyor olmak güzel.. :RCKolik: :saygilar:
 
Ne Olacak Bu RcKolik'in Hali ?

herşey iyiye gidecek daha da iyi olacak. zaman herşeyin ilacı. medya bilmediği bir konuda bile nasıl şişirme haberleri birlik olup lanse ediyor ve yaptırıma sebep oluyorsa modelci pilotlarınında birlik olması ile birlikte bazı şeylerin düzeleceğini düşünüyorum. burada öncülere çok iş düşüyor. modelcilerin sitemi adı altında bir basın açıklaması ile iyi niyetli ve bu işi hobi amaçlı bir sosyal aktivite için yapan insanların mağduriyetlerini dile getirmekle başlayacak ısrarlı duruş bence bazı şeylerin değişiminin önünü açacaktır. Ülkede bir çok yasa dışı fiiliyatların bile yeterince cezalandırılmaması ve boş işlerle büyüyüp gelişmekte olan bir ksıım gençliğin neslin varlığınıda görmezden gelip bizim hobimizle eğlencemizle mücadele etmek ne kadar doğrudur diye bunu yetkili mercilere düşündürmek gerek. Kolay mı? Zor! ama imkansız değil...

Saygılar.
 
Ne Olacak Bu RcKolik'in Hali ?

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Bilmiyorum belki yanlış düşünüyorum.

Ben forumun kişiler üzerinden dönmesine karşıyım. Tamam kuyudan su çıkarmak için ilk başta biraz su eklemek lazım. ama bu devamlı su gelicek diye beklememek lazım. sanki biraz forumu kişiler üstüne yükleyerek kolaya kaçıyoruz . ben öyle düşünüyorum.

Mehemet abi, Türker abi, Emre , Rasim ,Sümer abi vb....

bu kişilerin forumda 1 hafta paylaşımda bulunmadığını düşünürsek durumun nasıl bir hal alacağını görür gibi oluyorum.

Ben o yüzden kişiler yerine sistem den yanayım.

elimizde güzel bir forum varken bunun kıymetini bilelim. Ve hepimiz taşın altına elimizi koyalım.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiler ve sistem birbirlerinin ayrılamaz parçaları çünkü sistemi kişiler oluşturuyor. Ayrıca denetim de kişilerin görevi. Bence burada zaten bu sistem mevcut.
Size bizim tıp kongrelerinden bir örnek vermek isterim. Kongrelerin temeli sunumlardır. Ben bu sunum teknikleri üzerinde çok çalışmış birisi olarak bir temel konuyu aktaracağım. Hemen hemen bizim durumumuzla benzer bir durum söz konusu.
Kongrelerde paneller, konferanslar, bildiri sunumları gibi uygulamalar olur. Sonuçta bir ya da birden fazla oturum başkanı vardır. Bir de konuşmacılar. Yaptığınız bir sunum sonrasında eğer herhangi bir tepki, soru ya da itiraz gelmezse, bir şeyler yolunda gitmedi demektir. Çünkü asıl söyleyeceklerinizi genelde sunumdan sonraki tartışma aşamasında dile getirirsiniz. Ayrıca kimse bir şey söylemiyorsa kötü bir sunum yapmışsınız demektir. İşte bu tatsız durumu önlemek için oturum başkanının anlatılacak konuları önceden inceleyip her konuşmacı için bir ya da birkaç soru hazırlamış olması beklenir. Sunumun bitiminde eğer dinleyiciden bir soru gelmezse hemen oturum başkanı araya girip bir soru sorar ve tartışmanın tetiğini çekerek ortalığı hareketlendirir.
İşte burada da moderatörler forumu yakından izleyip bu tür boşlukları hemen doldururlarsa sorun kalmaz. Bunu da yaptıklarından eminim. Bunun prototipik örneği Mehmet Küçüksarı'dır.
Bir süredir DIY Uygulamaları başlığı altında birtakım küçük mikroişlemcili elektronik projeleri paylaşıyorum. Paylaşmamın sebeplerinden birisi de arşiv oluşması. Yani örneğin bir projenin kodunda yapmış olduğum iki satırlık değişikliğin heyecanını ancak kendim anlayabiliyorum. Birçok katılımcının umurunda bile olmuyor. Olması da beklenmemeli zaten. Çünkü ben onu paylaşırken herkes o heyecanı duysun diye değil, birgün birisi benzer bir işe soyunursa önünde atılmış birkaç adımın sonucu olsun diye yazıyorum. Ama Mehmet Küçüksarı gecenin bir vakti forum içinde devriyeye çıktığında mutlaka ama mutlaka o mesaja bir şey yazıyor. Aynen kongredeki oturum başkanı gibi. :)
Yani ortada bir sistem var tabii ama onu sürdürecek olanlar bizleriz...
 
Ne Olacak Bu RcKolik'in Hali ?

bence forum kendi konusunda en güncel sitelerden birisi...hemen hemen bütün sorularımın cevabını aldımve almaya devam ediyorum...alamadığım yerde de forum yöneticlerinin özel mesajlarla taciz etmişimdir)) belki de özelden yazılanlara cevap verilmeyecek uyarısının kaynağı benimdir))
şaka bir yana forumu seviyorum katılıcımları bazı istisnalar olsada seviyorum ...(bu kısımdaki açıklamayı kaldırıyorum arkadaşlar.sevdiğim kişiler üzerine alınmış.rahatsızlık için kusura bakmasınlar)
bu sitenin videolarından pc ye indirim kendime arşiv yaptım.bazı bilgileri kopyala yapıştır yazdırla dosyalama yaptım sadece bu hobiyle uğraşmadığım için bazen ihmal ediyorum ve unuttuğum konular oluyor onları pekiştimek için böyle bir yol izledim.
detaylı araba bakımı ve ahşap işlerini de hayatıma dahil edince garajlı bi ev düşünür oldum haliyle...
whatsapp dan akşamın bi saatinde yazıpda şak diye cevap aldığım arkadaşlarım dostlarım var bu forumda...
yazacak çok şey var aslında olayı duygusala bağlamayalım ))
emeği geçenlere ve geçmeye devam edenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...
sevgi ve saygılarımla...
 
Ne Olacak Bu RcKolik'in Hali ?

Nispeten yeni bir uye olsam da birseyler uretilmesi bakimindan gordugum en uretken Turkce forum. Bazi uyeler gercekten cok vakit ayirip cok yararli dokumanlar hazirlamislar. Oteki taraftan ise belirtildigi uzere modelcilik cokus icinde. Bunun uzerine bir de millet olarak bizim tembelligimiz eklenince ulkemizdeki durum daha da vahim hale geliyor.
Ben yurt disinda yasiyorum ve model ucurmanin yaninda diger modelcilerle bir araya gelmek bu isin en keyifli tarafi. Yoksa tek bu isler bana keyif vermiyor. Bu tur platformlar ise orgutlenmenin en kolay yolu. Kusmek yerine bu yolda dogru bildigimizi yapmaya devam etmeliyiz. Bu forumun en buyuk avantaji arabaci tayfasinin olmamasi. Bir de onlar olsaydi zaten cokdan terk ederdim. ( Arabaci tayfasi, dronculardan bile beter :D )Ama bunun yaninda doner kanat olayi uzerine fazla odaklanmis gibi gozukuyor. Sabit kanatlar uzerine de biraz daha odaklansak daha iyi olur diye dusunuyorum.
 
Ne Olacak Bu RcKolik'in Hali ?

:saygilar: Kısa kestirmeden sorunun cevabını vereyim önce ,bence çok daha güzel olucak bu forumun hali ,ben olumsuz düşünmem , bu forum bence çok güzel ve bana çok şeyler kattı ,
öncelikle bir sürü arkadaş edindim, en önemli kazanımım arkadaş edinmem, bir parça veya yardım gerekli ,hemen buldum,bir arkadaş bile önemli benim için, her türlü bilgiye de
hemen ulaştım ,çok sıcak, ve bol sinek yüzünden yaz uçuşları sıkıntılı, o yüzden birazcık ara verdik belkide bundandır, havalar serinler uçuşlar tam gaz başlar , herkese sonsuz
selamlar ,güneşiniz bol,rüzgarınız sineğiniz azolsun . :agreed:
 
Ne Olacak Bu RcKolik'in Hali ?

Sümer Yamaner' Alıntı:
Kişiler ve sistem birbirlerinin ayrılamaz parçaları çünkü sistemi kişiler oluşturuyor. Ayrıca denetim de kişilerin görevi. Bence burada zaten bu sistem mevcut.
Size bizim tıp kongrelerinden bir örnek vermek isterim. Kongrelerin temeli sunumlardır. Ben bu sunum teknikleri üzerinde çok çalışmış birisi olarak bir temel konuyu aktaracağım. Hemen hemen bizim durumumuzla benzer bir durum söz konusu.
Kongrelerde paneller, konferanslar, bildiri sunumları gibi uygulamalar olur. Sonuçta bir ya da birden fazla oturum başkanı vardır. Bir de konuşmacılar. Yaptığınız bir sunum sonrasında eğer herhangi bir tepki, soru ya da itiraz gelmezse, bir şeyler yolunda gitmedi demektir. Çünkü asıl söyleyeceklerinizi genelde sunumdan sonraki tartışma aşamasında dile getirirsiniz. Ayrıca kimse bir şey söylemiyorsa kötü bir sunum yapmışsınız demektir. İşte bu tatsız durumu önlemek için oturum başkanının anlatılacak konuları önceden inceleyip her konuşmacı için bir ya da birkaç soru hazırlamış olması beklenir. Sunumun bitiminde eğer dinleyiciden bir soru gelmezse hemen oturum başkanı araya girip bir soru sorar ve tartışmanın tetiğini çekerek ortalığı hareketlendirir.
İşte burada da moderatörler forumu yakından izleyip bu tür boşlukları hemen doldururlarsa sorun kalmaz. Bunu da yaptıklarından eminim. Bunun prototipik örneği Mehmet Küçüksarı'dır.
Bir süredir DIY Uygulamaları başlığı altında birtakım küçük mikroişlemcili elektronik projeleri paylaşıyorum. Paylaşmamın sebeplerinden birisi de arşiv oluşması. Yani örneğin bir projenin kodunda yapmış olduğum iki satırlık değişikliğin heyecanını ancak kendim anlayabiliyorum. Birçok katılımcının umurunda bile olmuyor. Olması da beklenmemeli zaten. Çünkü ben onu paylaşırken herkes o heyecanı duysun diye değil, birgün birisi benzer bir işe soyunursa önünde atılmış birkaç adımın sonucu olsun diye yazıyorum. Ama Mehmet Küçüksarı gecenin bir vakti forum içinde devriyeye çıktığında mutlaka ama mutlaka o mesaja bir şey yazıyor. Aynen kongredeki oturum başkanı gibi. :)
Yani ortada bir sistem var tabii ama onu sürdürecek olanlar bizleriz...
hayatta en sevmediğim şey kişilere göre değişen sistemlerdir. konuyu açıp budaklandır mak isterim ama bu sefer konuyu dağıtmış olucam.

ilk mesajımda dediğim gibi eğer bu yapının devamlılığı için daha çok tabana yayılmış paylaşımlar olması lazım .

Tabi bunlar benim düşüncelerim. herkesin düşüncesine de saygım var.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ne Olacak Bu RcKolik'in Hali ?

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
hayatta en sevmediğim şey kişilere göre değişen sistemlerdir. konuyu açıp budaklandır mak isterim ama bu sefer konuyu dağıtmış olucam.

ilk mesajımda dediğim gibi eğer bu yapının devamlılığı için daha çok tabana yayılmış paylaşımlar olması lazım .

Tabi bunlar benim düşüncelerim. herkesin düşüncesine de saygım var.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlış anlama olmasın. Ben de kişilere bağımlı sistemlerden hazzetmem. Kesinlikle anlıyorum söylenmek istenen şeyi. Ama profesyonel ortamlarda... Bu çok önemli. Sonuçta burası amatör bir topluluk. Kişilerden bağımsız bir sistemin oluşturulması için profesyonel görevliler olmalı. Yetki ve sorumluluk tanımları net yapılmış görevliler ve onları denetleyen bir mekanizma. Halbuki burası bir hobi forumu. Yani bazı şeyleri çok da abartmamak lazım.

Ben "tabana yayılmış paylaşım"'dan somut olarak neyin kastedildiğini anlayamadım. Bundan da önce "taban"'ın tanımını yapmaya çalıştım ama yapamadım. Somut öneri nedir? Nasıl tabana yayılmış bir paylaşımda bulunulur?
 
Ne Olacak Bu RcKolik'in Hali ?

İlk serbest uçuş modelimi yaptığımda 12 yaşındaydım. O günden bu güne, içimde hep yandı bu ateş, ara verdim ama bırakamadım, imkanlar dahilinde hep meşgul oldum. Modelim hiç yoktu ama internetten kaynak bulup okumak bile bir zevkti. Üniversite koşturmasıyla, hiç ilgilenemedim modelcilikle. Üniversite bitince maddi olarak biraz daha toparlamışken kendimi, RcKolik'le tanıştım ve o gün modelcilik hayatımın dönüm noktası oldu.

Muhteşem insanlar tanıdım ben bu forumda. Yardımlarını hiç esirgemeyen, nerede takıldıysam, yardımcı olan ağabeylerim, kardeşlerim oldu. Eskişehir'de modelim olmadan sahaya gitme sebebim olan; sohbetlerini ve çaylarını esirgemeyen çok değerli bir RcKolik ekibi var mesela. :) Askerdeyken sırf foruma 5 dakika bakabilmek için bile fırsat kolluyordum. :laugh: Buluşma fotoğraflarına bakıp, videoları seyretmek en büyük zevkti benim için.

Topu topu iki modelim ve bir o kadar az uçuş tecrübem var. Uçuşa da fazla gidemiyorum. Ancak hiç modelim olmasa da, bu forumdan vazgeçebileceğimi hiç sanmıyorum. Bir ortamda, böylesine güzel insanlar, böyle güzel bir hobiyi, yardımlaşarak, buluşmalar düzenleyerek, hoş sohbet ve keyifle icra etmeye çalışıyorsa; RcKolik'in ömrü nesilden nesile bile aktarılır.

Tecrübelerini, emeklerini, heyecanlarını, iyi dileklerini, bazen sadece bir "Günaydın" ını paylaşan tüm RcKolik ailesine kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Böyle mükemmel bir platformun kurucuları olan Mehmet abi ve Türker abiye ise ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. :saygilar:

İyi ki varsın! :RCKolik: Çok yaşa! :RCKolik:
 
Ne Olacak Bu RcKolik'in Hali ?

Saygı deger abilerim rckolik te gordugum samimiyet inanın başka hiçbir forumda yok hep destek tam destek hep bol keyifli vakitler geçirmemiz dileğiyle [emoji106]
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ne Olacak Bu RcKolik'in Hali ?

Ne olacak bu Rc Kolik'in hali sorusuna en güzel cevap olarak ''Daha neler olacak neler'' demek istiyorum.

Çok ayran gönüllü biri olarak bir şeye aşırı heves duyup elde etmiş ve çok çabuk usanmışımdır.

Bir Rc helikopter merakı sardığında da çevremdekilerin ne zaman bırakacak acaba dediklerini çok duydum ama bırakmadım, bırakamadım...

Bu forum beni hep canlı tuttu, bu aile beni bırakmadı, Türkiye'nin bir ucundayken bile hep yanlarındaymışım gibi sahiplendi, Sabırla bıkmadan usanmadan hobi adına ne varsa öğretti. Yeri geldi konuya cevap yazıldı, yeri geldi özelden anlatıldı hatta gece gündüz farketmez telefonla birebir görüşüldü...

Böyle sahiplenen dostlarım, aile üyelerim varken bu forum daha neler görür neler...

Bir anlık server sorunundan dolayı foruma giremediğimizde herkes MEHMET ABİİİİ diye başka kanallardan sesini duyurmaya çalışıyorsa,bu sesleniş içe sinmişliğin en güzel kanıtıdır.

Forumun kurucuları,üyeleri,emektarları, hepiniz iyiki varsınız... :saygilar:

Yazmak istediğim çok şey var ama beni bilen içimdeki hissettiğim duyguları zaten çok iyi biliyor :saygilar: