Öncelikle herkese merhaba. İlk ikisi kırımla sonuçlanan uçak serüvenimden sonra 3. olarak daha ciddi ve temiz bir çalışma yaparak sonuca ulaşmak istiyorum. Netten bulduğum p51 Mustang çizimi var bu uçağı beğeniyorum fakat altdan kanatlı ve acemiler için uygun değil diyorlar. Ben bulduğum projeyi yapmadan önce Autocad ortamında 3 boyutlu olarak çizdim. Fakat gördümki yapması zor ve biraz hantal duruyor. Resimleri aşağıya ekliyorum.
Benim sormak istediğim aynı projede kanatları ortaya alsam, kanatları kırımlı değilde düz yapsam ( üstten baktığında ) gövdeyi biraz daha ayrodinamik hale getirsem ( inceltsem ) uçuş kalitesinde bir sorun olurmu. Elimde Emax2826 motor ve buna uygun esc ve pil mevcut. 6 kanal kumandam var. Ağırlığı 1kg civarında olacağını tahmin ediyorum.
Son yaptığım uçak 1,4 kg dı ve aynı ekipmanla uçmuştu fakat gövde hantal dı ve simetrik sorunları vardı oyüzden çakıldı. Yapacağım uçakta kanatları 3derecelik bir açıyla v şeklinde yapmak istiyorum. Sitede den edindiğim tasarım bilgilerini göz önünde bulundurcam. Yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürm ederim.
Bu internetten bulduğum plan
Bu resimde aynı planın 3d olarak çizilmiş hali.
Benim sormak istediğim aynı projede kanatları ortaya alsam, kanatları kırımlı değilde düz yapsam ( üstten baktığında ) gövdeyi biraz daha ayrodinamik hale getirsem ( inceltsem ) uçuş kalitesinde bir sorun olurmu. Elimde Emax2826 motor ve buna uygun esc ve pil mevcut. 6 kanal kumandam var. Ağırlığı 1kg civarında olacağını tahmin ediyorum.
Son yaptığım uçak 1,4 kg dı ve aynı ekipmanla uçmuştu fakat gövde hantal dı ve simetrik sorunları vardı oyüzden çakıldı. Yapacağım uçakta kanatları 3derecelik bir açıyla v şeklinde yapmak istiyorum. Sitede den edindiğim tasarım bilgilerini göz önünde bulundurcam. Yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürm ederim.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu internetten bulduğum plan
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu resimde aynı planın 3d olarak çizilmiş hali.