Real Flight / Phoenix Simulator Programlarını Nereden , Nasıl Temin Edebilirim ?

Arkadaşlar elinde 7.5 yüksetme dosyası ( harici indirilen dosya) olan varsa lütfen bana mesaj atsın lütfen
 
Arkadaşlar kimsede yok mu indirdiğiniz RF 7.5 yükseltme dosyası ? İndirme linkini kaldırmışlar web sayfasından ve maalesef torrentide yok etrafta !:cry:
 
Sorun yok ama sıkıntı var Mehmet Bey ?. Yanılmıyorsam sizin gönderdiğinizden daha sonra indirilen 7.5 versiyonları farklı . Ben RF7 ile kumandalarımı çalıştıramamıştım ama 7.5 dosyasını 2018 de indirdiğimde bütün kumandalar Banggood dan aldığım dongle ile kullanılabilir olmuştu . Yanıldığımı sanmıyorum çünkü ben uzun süre RF 7.5 ile sim çalıştım . Farklı bir durum vardı ve ben yanlış hatırlıyor olabilirmiyim diye düşünmeye başladım doğrusu? . 2018 sonu gibi indirilen RF7 7.5 güncellemme dosyasını görmem lazım ki bilgiyi kesinleştirebileyim .
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Mehmet abi banada Tüm simülatör linklerini gönderebilirmisin arşive ekleyin
 
Son sürümü buldum 7.50.013 . Şimdi bide indirebileceğim biyer bulabilirsem çözeriz sorunu .

13/06/2019 -- 21:33 Güncelleme : 7.5 sürümü için register olduğumuz server kapandığı için artık 7.5 güncellemesi yalan olmuş gibi gözüküyor

14/06/2019 15:32 Attığım maile cevap vermişler ve cevapta bazen güncelleme hizmeti veren sunucunun hata verdiğini ve buna dönem dönem müdahale ettiklerini söylediler . Bazende kullanıcıların firewalllarından dolayı olabildiğini yazmışlar . Neticede bugün update etmeyi başardım ve RF7 yi RF 7.5 olarak güncelledim . Güncelleme neticesinde fark ettim ki en son sürüm 7.50.015 olarak geçiyor ve maalesef benim dongle ımda bir arıza var ki RF 7.5 ta da kumanda bulunamadı hatası verdi .
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Mehmet Bey rica etsem ben de simülasyon linklerini alabilir miyim?
 
Merhaba rica etsem similasyon linkini alabilirmiyim? teşekkür ederim