Real Flight / Phoenix Simulator Programlarını Nereden , Nasıl Temin Edebilirim ?

Slmlar harddisk im çöktü rica etsem realflight ve phoenix linklerini bana da atabilir misiniz? windows 10 ama bilgisayar çokta güçlü değil...
 
Mehmet Abi merhaba. Art-tech sim601 marka USB'li kumandam var. Simulator uygulamalarından Phoenix ve Real Flight'ı indirdim ancak sonradan okuduğum forum konularında iki programında belli bir versiyondan sonra kumandamı desteklemediğini anladım. Bu kumanda için uygun bir simulasyon programınız varsa benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim. :) işletim sistemim Windows 10. Teşekkürler :)
 
Mehmet Abi merhaba. Art-tech sim601 marka USB'li kumandam var. Simulator uygulamalarından Phoenix ve Real Flight'ı indirdim ancak sonradan okuduğum forum konularında iki programında belli bir versiyondan sonra kumandamı desteklemediğini anladım.
Bu USB sim kumandası ile Real Flight 4.5 versiyonu çalışıyor. RF 7 çalışmıyor. Phoneix‘de durum nasıldı hatırlayamadım ;)

Elimdeki tüm simülasyon indirme linklerini özelden mesaj olarak gönderdim. :saygilar:
 
Merhabalar Mehmet abi gönderdiğiniz linklerden real flight 7' yi kurdum verilen kodları yazdım, uygulamaya tıkladığımda activated cod girmemi istedi ne yapmalıyım?
 
AT9 S PRO için fs 9 u bulup indirdim ama serialleri girmeden önce kumandayı bağlayıp başlatın diyor. Ben kendim yaptığım kablo ile ses kartından kumandayı pc e bağladım. Bunun bir yöntemi var mı acaba? Eğer yoksa sanırım fs 4.5 bu şekilde çalışacak zahmet olmazsa linkleri ben de alabilir miyim?