Spitfire Mk9 - 3 Boyutlu baskı- Maiden

Özgür Evren Varol' Alıntı:
Gayet guzel calisiii [emoji4]

https://instagram.com/p/BarhJWknsRn/

Dikmelere de ufak bir sunnet operasyonu gerekecek ama [emoji4]
Super [emoji122][emoji106]

Ama olmadı Evren Hocam [emoji5] En önemli hashtag unutmuşsun [emoji16] #RCKolik

https://www.rckolik.com/duyuru-sosyal-medya-hesaplarimiz-t16414.0.html

Sümer Yamaner' Alıntı:
Bu fırsatı kaçırmayayım:

[emoji106] [emoji106]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet Kucuksari' Alıntı:

https://www.rckolik.com/duyuru-sosyal-medya-hesaplarimiz-t16414.0.html

:thumbup: :thumbup:

Uups :) eklendi hemen :)

Super [emoji122][emoji106]

[emoji106] [emoji106]

Yahu ben yükledim Youtube'a. Aklıma bile gelmedi ki! :)

Sümer Yamaner' Alıntı:
Yahu ben yükledim Youtube'a. Aklıma bile gelmedi ki! :)
Yok abi ben hashtag olayını Evren hocamın instagram videosu icin söylemiştim [emoji4]

Yok abi ben hashtag olayını Evren hocamın instagram videosu icin söylemiştim [emoji4]

Yaşlılık böyle bir şey. Evren'in igili mesajındaki instagram linkini görmemişim ki! :) Evren videoyu Whatsapp'tan atınca ben de Youtube'a yükledim. Hashtag konusunu da üzerime alınıp Youtube'da gerekli hashtag'i ekledim. :D :)

Sümer Yamaner' Alıntı:
Yaşlılık böyle bir şey. Evren'in igili mesajındaki instagram linkini görmemişim ki! :) Evren videoyu Whatsapp'tan atınca ben de Youtube'a yükledim. Hashtag konusunu da üzerime alınıp Youtube'da gerekli hashtag'i ekledim. :D :)
O zaman senin de eline sağlık abi [emoji106]

Gece saat 22 sıralarında kendimi tutamayıp dikmenin ucundan azcık alıcam diye dremelle girişince açığa çıkan sesten dolayı (çok haklı olarak) hanımdan sağlam bir zılgıt yiyip geri çekildim. Ama pes etmedim, "eskiden dremel mi vardı breh" diyerekten bu sefer normal el testeresi ile giriştim dikmeye, tamam ses fazla değil ama kesilmiyor meret, yahu bu incecik bir metal nesi kesilmiyor diye düşünürken içine kallavi bir metal parça çaktığımı hatırladım, :D ve o anda boşa testere salladığımı da farkedip pes ettim... :islik: :islik: :islik: Kısacası dikmenin kesilmesi bugüne kaldı...

bu haftasonu uçuç olup olmayacağı da pervanenin bugün gelip gelmemesine bağlı olacak. Pervane 21inde germanyadan yola çıktı ama sonrası için herhangi bir takip yok malesef... 5 gün biraz iddialı olsa da imkansız değil, beklemedeyiz bakalım...

bu haftasonu uçuç olup olmayacağı da pervanenin bugün gelip gelmemesine bağlı olacak. Pervane 21inde germanyadan yola çıktı ama sonrası için herhangi bir takip yok malesef... 5 gün biraz iddialı olsa da imkansız değil, beklemedeyiz bakalım...
Hadi inşallah gelsin de hafta sonu boş geçilmesin :D

Vayyy retraklar süper olmuş. :coolxf:

Dikmeler kısalıp tekerlekler yuvaya oturduğunda tadından yenmeyecek. :yuppi:

Yazanında yapanında ellerine sağlık. :bravo:

Hadi inşallah gelsin de hafta sonu boş geçilmesin :D

Muhtemelen gelmeyecek, haftanın son günü ve resmi dairelerin mesaisinin yarısı geçti bile, pratikteki anlamı mesai bitti :) büyük sürpriz olur bugün ses çıkarsa pervaneden.

Ama haftasonu boş geçmez merak etmeyin, bir sürpriz var hatta kafamda bakalım yapabilecek miyim :coolxf: :coolxf: :coolxf:

Türker Akgün' Alıntı:
Vayyy retraklar süper olmuş. :coolxf:

Dikmeler kısalıp tekerlekler yuvaya oturduğunda tadından yenmeyecek. :yuppi:

Yazanında yapanında ellerine sağlık. :bravo:

Vallahi Sümer abiye ne kadar teşekkür etsek az bu konuda :)

Muhtemelen gelmeyecek, haftanın son günü ve resmi dairelerin mesaisinin yarısı geçti bile, pratikteki anlamı mesai bitti :) büyük sürpriz olur bugün ses çıkarsa pervaneden.

Ama haftasonu boş geçmez merak etmeyin, bir sürpriz var hatta kafamda bakalım yapabilecek miyim :coolxf: :coolxf: :coolxf:

Vallahi Sümer abiye ne kadar teşekkür etsek az bu konuda :)

Bir retractın arızalı olduğunu anladığın gün HobbyKing'e yeni bir sipariş vermiş olsan retract şimdiye kadar eline geçmiş olacaktı ve daha ucuza gelecekti. :D :)

Sürpriz, 3D basılmış bir pervane falan mı acaba???

Sümer Yamaner' Alıntı:
Bir retractın arızalı olduğunu anladığın gün HobbyKing'e yeni bir sipariş vermiş olsan retract şimdiye kadar eline geçmiş olacaktı ve daha ucuza gelecekti. :D :)

Sürpriz, 3D basılmış bir pervane falan mı acaba???

O dediğin aklıma geldi ve girer girmez stokta kalmadığını farkettim. kasanın dibinde kalan bozuk malı bana kakaladılar kısacası...

Sürpriz spitfire ile ilgili değil :)