T-Rex 450 3D

Mikail İŞCAN

Yeni Uye
Katılım
17 Ara 2020
Mesajlar
2
Tepkime puanı
2
Yaş
23
Konum
Mardin
İlgi Alanı
Heli
İyi forumlar dostlar. Kendime bir rc helikopter almak istiyorum. Sahibindende gezinirken bir T-Rex 450 3D ye rastladım. Sizce Alınır mı bir fikri olan varsa cevap verebilirse çok memnun olurum. İyi Forumlar Dilerim. :)

 
Mikail, satici arkadaş forumun bir üyesi mi, değil mi bilmiyorum ama bu konuda yorum yapmak, tavsiye etmek veya etmemek çok zor. Beklenti farklılıkları sonradan çok üzücü olabilir. Ne satan arkadasi, ne de alacak olan seni zor durumda bırakmamak lazım. Bu konuda kendin detaylı araştırma yapmanı, oldu bittiye getirmemeni dilerim. Herkes, hem malina hem parasına sahip çıkmalı bence.
 
Model hibrit bir model ve sonradan FBL çevrilmiş. Ayrıca bunun uçması için FBL ünite lazım.

İlk model olarak sizi zorlar. Kırım sonrası yedek parça temininde sıkıntı yaşarsınız.

Bu yüzden ben olsam ilk modelim olarak bu modeli tercih etmezdim ama son karar sizin :saygilar:
 
Bence o model biraz size sıkıntı yaşatabilir. Ayar yapmakta yeni başlayanlar için biraz sıknıtılı olabiliyor. Model 3s bundan ötürü iyi 3d yapamayabilir. Şahsen benim model öyle. Havada teslim alabileceğiniz bir model olursa daha iyi olur sizin için.:saygilar:
Bu arada model forumumuzun @Serkan Taşdemir Abi'nin.
 
  • Beğen
Tepkiler: Deniz Tanrıverdi
Eski model haliyle fiyat dikkat çekiyor. Sizi zorlayacak kısım kırıldığında tamir etme kısmı olacak. Bir acemi için hayli eğlenceli ! olacaktır. Tabi yeni versiyon bir heli alalım derseniz de iki katı fiyat vermek durumunda kalabilirsiniz.
Tamir konusunda ben uğraşırım derseniz bol bol tecrübe edinmiş olursunuz. Tabi hayli zor bir seçimdir. Bu seçimi sizin yapmanız doğru olur.
 
benim kendi düşüncem bu model alinabilir:saygilar: trex 450 pro parcalari kolay temin ediliyor. orjinal de var klon parcasi ve baya ikinci el parçalarıda stoklayabilirsin. başlangıç için mâkul bir ürün. çünkü onu alinca uçar hale getirinceye kadar bile baya bi sey katacak size:lollol: son kara size kalmış.
 
  • Beğen
Tepkiler: Berkan Gürsoy
Bu hobiye aynı bu şekilde ikinci el 450 ile girmiş bir modelci olarak söylüyorum (hatta benimki orjinal Align idi) bence sıfır bir model al ve kendin topla.

Bu model üzerinde ünite yok, modelden daha fazla parayı üniteye vereceksin.

Ben olsam Çin 'den ALZRC 380 fln alırdım heralde. Ve Rescue özelliği olan bir ünite, güzel bir kumanda.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
O gördüğünüz resimdeki modelin Trex 450 Pro ile hiç alakası yok . Sadece kanopisinde Trex 450 yazan , rotoru tarot ve diğer parçalarının ne olduğu belli olmayan hatta sağlam olup olmadığı bile belli olmayan bir helikopter .

Servoların durumu nedir belli değil , ESC kabloları var ama onunda ne olduğu belli değil . FBL ünitesi zaten yok . Ya bunların görünmesini ve bilinmesini istememiş yada satan kişi ne sattığını bilmiyor demektir .
Paranızı boşa harcamayın .
 
herkese selamlar yorumları görünce yazmadan geçemeyeceğim model benimdir Tarot 450 pro ben sıfır almıştım modeli ne olduğu bellidir esc motor rotor sağlam ünite olarak Tarot zyx var üzerinde 750 TL ye ne alınabilir ki .iyi bir ünite zaten kurtarma li ortalama 2000 üzeri bu paraya bence çok iyi
 
@Serkan Taşdemir Bey , kusura bakmayın ama Tarot 450 pro yu sadece kanopisi Trex 450 Pro diye align marka ürün olarak ilana koyarsanız ve parçaları hakkında ilanda detay vermezseniz , bu işi biraz bilen birinin bu ilandan şüphelenmemesi mümkün değil . Burda yazdıklarınızı ilanda yazmış olsaydınız sizin faydanıza olurdu .