Sonunda bende 450 model klasmanına katılmış bulunmaktayım
Aslında 450 model olarak tavsiye edildiği üzere orjinal bir kitle başlayacaktım aklımdada yine 450 olarak Align Pro DFC vardı ama malesef stoklarda bulamadım TR de bir sitede 1900 TL idi.
Hobbyking den aldım bende, çok uygun değil ama 450 sınıfında sevdiğim bir modelim oldu
Toplama sürecinde hobbyking 40a esc nin çözemediğim bir sıkıntısı ve bir iki vida yalama olması haricinde hiçbir bir problem olmadı toplarmıyım toplayamazmıyım konusunda azda olsa endişem vardı bu endişemi sağolsunlar başta Mehmet abi ve Türker abinin videolu anlatımları sayesinde başarabildim kendilerine burdan tekrar böyle bir site hazırladıkları için şükranlarımı sunuyorum..Sağolun varolun

Kit : Tarot 450 PRO V2 DFC Flybarless Helicopter Kit
Ünite : Align 3GX Flaybarless System
Motor : Turnigy 450 Series 3800KV Brushless Outrunner Helicopter Motor
Servo : RotorStar 450 Size Helicopter Digital Servo Combo Pack (RS2125MGC x 3 and RS3868MGT x 1)
Esc : Turnigy 85a Sbec
Gelelim resimlere, daha fazla çekmiştim ama resim kalabalığı olmasın diye eklemedim yakında maiden uçuş videosunuda buraya ekleyeceğim inşallah..

Kit : Tarot 450 PRO V2 DFC Flybarless Helicopter Kit
Ünite : Align 3GX Flaybarless System
Motor : Turnigy 450 Series 3800KV Brushless Outrunner Helicopter Motor
Servo : RotorStar 450 Size Helicopter Digital Servo Combo Pack (RS2125MGC x 3 and RS3868MGT x 1)
Esc : Turnigy 85a Sbec
Gelelim resimlere, daha fazla çekmiştim ama resim kalabalığı olmasın diye eklemedim yakında maiden uçuş videosunuda buraya ekleyeceğim inşallah..
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol