Emre Büyükok
Çalışkan Uye
Ben 10 günde bitirme olayına karşı çıkıyorum. Çalışma saatlerine uymadan çalıştırılan 3D ırgat var. Gece uyurken bile o sabahlıyor ve model 10 günde tabiki yetişiyor.

Ben 10 günde bitirme olayına karşı çıkıyorum. Çalışma saatlerine uymadan çalıştırılan 3D ırgat var. Gece uyurken bile o sabahlıyor ve model 10 günde tabiki yetişiyor.![]()
Koş @Sumer Yamaner abi koş. Bak sabah sabah yine bir "Motivasyon Şeysi" çekmiş Evren kardeşimizModelin bitmiş hali öncesindeki son “Motivasyon Serisi” gelsin![]()
Sayılmaz. Hep hile yaptı...
Ben @Sumer Yamaner abimize katılıyorum . Bence @Özgür Evren Varol hocamız bu resimleri ve işlemleri aylar önceden yaptı ve planladı ?. Hatta hazırladı ve model aslında 1-2 ay önce bitmiş vaziyetteydi .Sayılmaz. Hep hile yaptı...
Evet bu konuda ben de bir kaç rivayet duydumBen @Sumer Yamaner abimize katılıyorum . Bence @Özgür Evren Varol hocamız bu resimleri ve işlemleri aylar önceden yaptı ve planladı ?. Hatta hazırladı ve model aslında 1-2 ay önce bitmiş vaziyetteydi .Bu işlemleri 10 gün içinde yapıyormuş gibi servis ediyor ??
3D yazıcı hızlarını biliyoruz. Bir boyanın kuruma zamanını da... Artık!![]()
Nesine mundar diycem. Altı dahta üstü 3d filament bi ucube işte!Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş...