Thunder Tiger Mustang P-51D EPO

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Thunder Tiger Mustang P-51D EPO

Mesut AKIN' Alıntı:
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Son noktaya kadar kullanmaya devam ediyorsun yani ;) İşte modelci %p


Tabiki abi modelin etinden süğtünden neresinden olursa orasından faydalanmayı seviyorum :D

Yavuz DEMİRTAŞ' Alıntı:
Elinize sağlık oldukça güzel olmuş, P51 Mustang benimde hep hayran olduğum ancak akrobasi yeteneği sınırlı olmasından dolayı almadığım bir model ama, şunu söylemeliyim özellikle scale modellerinin uçuşunda üzerinizden geçerken pearl harbor saldırısını anımsatıyor. 2. Aşama modelci arkadaşlara tavsiye ederim.

yavuz bey teşekkürler, ancak 1. aşama 2. aşama diye ayırmamak lazım bu işi :) her dalın ayrı bir güzelliği var :) ayrıca akrobasi uçağı kıllanmadığımı kim söyledi :) benim her dalda bir tecrübem oldu ve hepsini en iyisini yapana kadar bırakmadım hiç :) Araba Drift + Offroad Uçakta Akrobasi ve Scale + Helide 3D hepsinde ileri seviye tecrübelerim vardır :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol



Türker Akgün' Alıntı:
Yavuz Bey scale uçakları layığıyla uçurmanın ciddi bir beceri gerektirdiğini düşünüyorum. Çoğu akrobasi olarak tanımlanan hareketleri yapmaktan daha zordur bana kalırsa scale uçuş görselliği sağlayacak pilotaj.
Bu sebeple 2. aşama olarak görmüyorum, tamamen ayrı bir branştır bence.
Birde şunu söylemeden edemeyeceğim bu zaman kadar gördüğüm beni etkileyen scale uçuş yapan bütün pilotlar akrobasi zaten yapabilmektedir ama tam tersini göremediğim çok oldu. :laugh:
Örnek olarak bir pilot iniş kalkış yapmayı bile beceremiyor ama havada tona, loop, ters uçuş gibi görsel olarak zengin duran bir sürü manevra yapıyor olabilir.
Bide bu scale model işi hastalık gibi birşey, her uçakta hem görsel hemde uçuş karakteri olarak farklı bir lezzet var. :coolxf:
Göreceli konular elbette. :saygilar:

Katılıyorum abi :)

Kerem ASLAN' Alıntı:
Vecihi dicem şimdi kötü bir espiri olacak :D ama bence isim verirseniz çok daha güzel olur. "Bu gün anadolu kartalını uçurmaya götürüyorum" daha hoş geliyor kulağa. :D

;D ;D :lol: :lol: yok olmaz bence :laugh:

Arkadaşlar yanlış anlaşıldım sanırım, ben 2. kademe derken bu işe yeni başlayanların alabileceği bir uçak olmadığını yani tecrübe gerektirdiğini anlatmaya çalıştım, o uçağın uçuş karakteristiği 3D lere yakın ve zor bir uçak, yani özetle tecrübe lazım demek istemiştim. Yoksa kimsenin tecrübesine lafımız yok :lollol: