salı günkü elektrik kesintisi nedeni ile modelim yine düştü bu hafta 3. oluyor
neyseki kutruk borusu ve torq tube ile atlattım olayı, ancak elimdeki son torq tube'üde kullanıp bitirmek istemedim
kırık olan torq tube'ü nasıl tamir eder kullanabilir hale getirirm diye düşünürken aklıma bir fikir geldi 
başlayalım
öncelikle kırılan kısmın uç kısmı yamuk olduğu için bu parçayı kesiyoruz, yaklaşık 2 3 cm civarında bir parça, tabi bunu kesince arada boşluk kalıyor, bu boşluğuda dolgu yaparak doldurucaz
öncelikle torq tube'ün içi 5mm geliyor ve elimde 5mm karbon çubuk vardı , karbon çubuktan 20cm lik bir parça kestim ve karbon çubuğu epoxi ile boca ettim
heryerine epoxi sürüp torq tube çucuğunun içine geçirdim, ardından yeni olan torq tube göre boyunu ayarladım ve kurumaya bıraktım, tabi karbon çubuğun uç kısımlarına dönüş yönüne göre , epox nin iyi tutunabilmesi için hafif çentikler attım, kuruma işlemi bitince arada kalan boşluğuda epoxi ile doldurdum hatta epoxyi torq tube çubuğunun üstünede taşırdım bilerek her iki tarafada 3'er cm kadar
taş gibi oldu 
başlayalım
öncelikle kırılan kısmın uç kısmı yamuk olduğu için bu parçayı kesiyoruz, yaklaşık 2 3 cm civarında bir parça, tabi bunu kesince arada boşluk kalıyor, bu boşluğuda dolgu yaparak doldurucaz
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol