Trex 700 gasser

Kutlarım Caner kardeşim, eline sağlık! :bravo: İnsanın uğraşıp ortaya birşeyler koymasının keyfi hiç bir şeyde yok! Bu keyfi bize de yaşatıyorsunuz, kendi adıma teşekkür ederim!
 
  • Beğen
Tepkiler: caneraydeniz
Kutlarım Caner kardeşim, eline sağlık! :bravo: İnsanın uğraşıp ortaya birşeyler koymasının keyfi hiç bir şeyde yok! Bu keyfi bize de yaşatıyorsunuz, kendi adıma teşekkür ederim!

Çok teşekkür ederim ÖMER abi gerçekten büyük keyif zaman zaman pes etme aşamasına gelsemde yinede sonu güzel oldu :)

Tebrikler Caner, Levent abiyle seni ilgiyle takip ediyoruz. :bravo:

Artık ürün ortaya çıktı, meyvelerini yeme zamanı. %p :RCKolik:

Çok teşekkür ederiz Türker abi LEVENT abi ile uzun sürelerdir uğraşıyoruz. Oldu olacak derken sonuna geldik çok şükür.
 
Günaydın arkadaşlar yeni bir haber daha LEVENT UYGUN abi modeli tam anlamı ile yani görsel olarak Harika toplarken ben uçuş denemeleri ve ünite ayarlamaları ile uğraşıyorum. Uzun süredir Align 3gx ünite ayarlamalarını yapmak için uğraşıyordum sürekli saçmalıyordu. Her enerji verişimde servo orta noktaları değişiyordu. En sonunda versiyon yükselttim ve ayar tutmaya başladı. açı ayarlamalarını pek önemsemeyerek ( fazla önemsememişim :) ) -15 / +3 değerle kalkış yaptım. Gayet güzeldi ilk denemeye göre biraz cyclic gain ayarları ve tekrar açı ayarları düzeltmesi. Biraz açı ayarı ve motor devir kontrolü yaparak denemeye devam edicem. Ama temelde ayarlar bukadar sallama yapılarak bile 3gx gibi saçma bir ünite ile bile böyle ( kendi fikrim ) uçuyor.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
. Uzun süredir Align 3gx ünite ayarlamalarını yapmak için uğraşıyordum sürekli saçmalıyordu. Her enerji verişimde servo orta noktaları değişiyordu. En sonunda versiyon yükselttim ve ayar tutmaya başladı.
Hep soracağım ama unutuyorum Caner. Neden başka ünite değilde Align 3GX ? Özel bir sebebi mi var, yoksa elde boşta durduğu için tercih ettin.
 
  • Beğen
Tepkiler: LEVENT UYGUN
Bence bu kadar emeğin olduğu makinayı, eski ve kullanılmış üniteye emanet etmeyin. :saygilar: