[Urun]: Kampanya: JR Forza 450 FastLad'de çok çok uygun fiyattan satışta.
Şimdi benim bir 450 daha almam belki lüzumsuz oldu ama
Manualine bakıyorum, kalite kokuyor...
CNC parçaların paketlemesine bakıyorum öyle...
Kanopi şık görünüyor...
Servo yerleşimi güzel... Frame'i sökmeden servoları söküp takabilmek ayarlayabilmek güzel... Servo hornların dikliklerini ayarlamak için subtrime gerek duymadan metal parça ile ayarlamak güzel...
50A esc güzel... İleride 6s motor ve 360mm pal takıldığında esc de yenilemeye ihtiyaç duymayacak olması güzel...
One way rulmanın pinyon üzerinde olması farklı bir durum benim için, başka modellerde vardır belki bilmiyorum da ben genelde ana dişli üzerinde gördüm.
Kuyruk kayışının eksta bir dişli aktarımı yerine doğrudan otorotasyon dişlisi benzeri bir yapıdan alması yine avantaj olabilir. Bunun bir ileri kademesi doğrudan ana dişli üzerinden alan MSH Protos serisi... Bu tam öyle değil, tam klasik align yaklaşımı gibi de değil.
Align'da ana şarf 5mm, kuyruk şaft 3mm... Bunda ise tıpkı gaui x3 gibi ana şaft 6mm, kuyruk şaftı 4mm... Kuyruk dual push mu ne diyorlar, işte o şekil... Kutudan swash leveler çıkıyor sanırım, geldiğinde göreceğiz. Yoksa bile gaui x3 levelerı, forza 450 için de ayaklara sahip, üniversal yani.
Pil altta motor üstte değil... Ağırlık merkezinde çok sıkıntı olmaz inşallah. Olursa da hallederiz bir şekilde.
Bir de yedeklerin çok kırılanlarında aşırı bir fark göremedim. Frame denilmişti, align 450 proya baktım, o da 14-15 dolarmış... Tamam cnc parçalar rakiplerine göre bariz pahalı ama en son ne zaman kırdınız onlardan
Adamların tanıtım, uçuş, montaj videolarını çok beğendim. En azından emek verip hazırlamışlar. Başka birçok modelde bu hizmeti görmemiştim. Tamam youtube da bizler gibi münferit olarak hazırlayanlar vardı ama firma bizzat bu işe girişmemişti hiç.
Özetle bu modelin bu fiyattan her türlü gideri var