Hakan Ülgenalp
RcFanatik
İlker hocam , Erhan Üstad'a katılmamak elde değil, tabii ki insan gönlüne koyduğu , gözüne kestirdiği şeye imkanı dahilinde ulaşabiliyorsa , almalıdır , uğraşmalıdır , emek vermelidir buna son derece saygım vardır.Ancak sadece sürat yapacak ve minicik bir ayar ya da rudder hatası bu tür modellerin felaketine sebep oluyor.Öyle hissediyorum ki , 3D pilotajınızı yeterli görmediğiniz için böyle bir projeyi aklınızda canlandırdınız .Scale uçuşları çok daha rahat yapabilirsiniz hocam , bundan bir kaç ay önce böyle bir hazırlığınız olduğunu sanki hatırlıyor gibiyim.
Güzel bir scale yapsanız , hepimizin gözü gönlü şenlense , hem scale hakkındaki eksik bildiğimiz , ya da doğru sandığımız yanlışlarımızı sayenizde öğrensek hocam.
Bu saatten sonra benimki pişmiş aşa su katmak gibi oldu gerçi ama , siz ne yaparsanız yapın en güzelini ve hakkını vererek yapacağınıza inancımız tam hocam...
Neyse , ben sabırla konuyu takip edeyim , siz beni duymamış olun hocam...

Güzel bir scale yapsanız , hepimizin gözü gönlü şenlense , hem scale hakkındaki eksik bildiğimiz , ya da doğru sandığımız yanlışlarımızı sayenizde öğrensek hocam.
Bu saatten sonra benimki pişmiş aşa su katmak gibi oldu gerçi ama , siz ne yaparsanız yapın en güzelini ve hakkını vererek yapacağınıza inancımız tam hocam...

Neyse , ben sabırla konuyu takip edeyim , siz beni duymamış olun hocam...