Selamlar. yaklaşık 3 yıldır rc helikopter ve 4 motorlu olan quadrocopter modelleri uçuruyorum pek çok model denedim aldım sattım yani oldukça iç içeyim bu hobiyle, fakat ilk defa 6 kanala v922 ile geçtim. 10 kez falan heliye alışmak için inverte geçmeden açık alanda 4 kanal bir heli uçurur gibi uçuslar yaptım sonrasında kumanda da solda bulunan idle up stick ini açarak havalanmayı denedim sanırım yanlış bi seçim oldu çünkü gazı verir vermez pervaneleri fırlattı heli Herneyse kırılan parçaları şipariş ettim yenileri geldi zaten kırım sadece cross axle denen pervanleri tutan ufak boru şeklindeki parçada ve kaybolan stepped rings lerdi. Yeni parçaları ve kendi pervanelerimi yerine taktım fakat hover yapmaya çalıştığımda helikopter yukarı havalanmak yerine asşğıya doğru itiyor kendini. Benm bildiğim bu sorun pervaneleri ters taktığımızda olur defalarca söküp yeniden denedim ama sorun hala aynı ve çözülmedi o yüzden sizlerin yardımını almak için buraya yazdım. Yardım edebilen olursa çok memnun olurum