Bugun yaklaşık 20 gündür beklediğim v922 elime ulaştı...
önce kullanım kılavuzunu okuduktan sonra pilleri şarj edip ilk hover
denemesine kalktım
bu arada yaklaşık bir 6 aydır esky lama serisi helikoptere sahibim ve 4 kanal kumandaya aşinayım
Ayrıca simulatorle tail in hover ve side in hover rahat şekilde yapabilmekte ve kısa meydan turunu atabilmekteyim...
Bugun Yaşadıklarım Şunlar : p
1- kumandayı açıp helikopterin bataryasını taktıktan sonra yavaşça throttle açtım
ve heli deli gibi yerde devrilme ve kendi etrafında dönme eğilimine girdi
2- Sonra tekrar tekrar aynı şey oldu bu arada kumanda " L " modunda
3- bir kaç kez kuyruk yerinden çıktı ve geri taktım
4- v922 yerden çok az yükselirken hover için elevator ve ailerion kumandaları verdim ama alakasız yönlere savruldu.
dikkatimi çeken şey ise throttle açmadan servoların hareketini kontrol ettiğimde düzensiz ve stick kumandasına sanki kesik kesik yanıt verir gibiydi
aynı şekilde collective servosunun da hareketi akıcı değil kesik ve takılır gibiydi.
5- En garip konu ise throttle uyguladığımda sağ kumadaya dokunmadığım halde yatış servosunun kendiliğinden çalışmasıydı
Evet şimdi tavsiye ve geçmiş olsun dileklerini bekliyorum :
önce kullanım kılavuzunu okuduktan sonra pilleri şarj edip ilk hover
denemesine kalktım
bu arada yaklaşık bir 6 aydır esky lama serisi helikoptere sahibim ve 4 kanal kumandaya aşinayım
Ayrıca simulatorle tail in hover ve side in hover rahat şekilde yapabilmekte ve kısa meydan turunu atabilmekteyim...
Bugun Yaşadıklarım Şunlar : p
1- kumandayı açıp helikopterin bataryasını taktıktan sonra yavaşça throttle açtım
ve heli deli gibi yerde devrilme ve kendi etrafında dönme eğilimine girdi
2- Sonra tekrar tekrar aynı şey oldu bu arada kumanda " L " modunda
3- bir kaç kez kuyruk yerinden çıktı ve geri taktım
4- v922 yerden çok az yükselirken hover için elevator ve ailerion kumandaları verdim ama alakasız yönlere savruldu.
dikkatimi çeken şey ise throttle açmadan servoların hareketini kontrol ettiğimde düzensiz ve stick kumandasına sanki kesik kesik yanıt verir gibiydi
aynı şekilde collective servosunun da hareketi akıcı değil kesik ve takılır gibiydi.
5- En garip konu ise throttle uyguladığımda sağ kumadaya dokunmadığım halde yatış servosunun kendiliğinden çalışmasıydı
Evet şimdi tavsiye ve geçmiş olsun dileklerini bekliyorum :