Merhaba arkadaşlar. İlk başlarda herkes benim gibi mi? merak ediyorum doğrusu. Bu hobiye başladığım ilk günden bugüne her pcye oturduğumda büyük model helikopterlerin videoları ve sürekli şekilde helikopter araştırıyorum. 450 helikopter alayım mı alırsam heveslenip dışarı çıkacağım ve iyi bir kullanıcı olmadığım için kıracağım. İlk denemelerimde evde v922 parçalamıştım. Yavas Yavas simulator çalışarak ancak bu kadar oluyor. Çalışma saatlerinden vakit bulduğum sürece sürekli pc basında simulator ve video izlemekle geçiyor. Bugün sahaya çıktım yapamadığım tek şey şu. Hoverda durabiliyorum sabit olmasa da fakat biraz ilerlediğimde geri dönemiyorum yavaşça yere veya uzaklara düşürüyorum. Bu yüzden de 450 helikopterin düştüğünde kırılacak diye almak istemiyorum. kısa kısa birkaç video ve bir kaç foto ekledim. Herkese iyi güzel ve kırımsız uçuşlar dilerim.
Sayıglarımla,
Kaan.
Arka pervanesinin kırılnca pervane arıyorum çantada. Projeksyon cantasına göre v922 köpüğünü kestim ve sanki v922 çantası oldu. İçine tornavida ve yedek parçalar süper oldu
Çok uzaklara gitti ve zor buldum parçalandı diye çok korktum fakat sapa sağlam
.
En sağlıklı 25sn. Dediğim gibi hover okey fakat uzaklaştırınca yanıma çekmekte zorlanıyorum.
Sayıglarımla,
Kaan.
Arka pervanesinin kırılnca pervane arıyorum çantada. Projeksyon cantasına göre v922 köpüğünü kestim ve sanki v922 çantası oldu. İçine tornavida ve yedek parçalar süper oldu
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Çok uzaklara gitti ve zor buldum parçalandı diye çok korktum fakat sapa sağlam
En sağlıklı 25sn. Dediğim gibi hover okey fakat uzaklaştırınca yanıma çekmekte zorlanıyorum.