Selamlar Forum Ahalisi
Buda benim ikinci fakat ilk uçabilen uçağım.kullandığım malzeme Maket kartonu veya Köpüklü karton olarak satılan 5mm kalınlığında iki karton arasına sıkılmış strafordan oluşan sağlam bi malzeme. 2 rengi mevcut beyaz ve siyah. siyah olanın karton kalitesi daha iyi beyaza göre ve azda olsa fiyat farkı var (Beyaz olanı 8 liraya, siyah olanı 12 liraya aldım) . 70x100 cm lik alıyorum aşağı yukarı bi uçağı çıkarıyor. bu uçakta kanatları beyaz olanından, orta düz olan parçayı siyah olanından yaptım, burun üstü çakılma olasılığım yüksek olduğundan
Deprona göre kıyaslayamıycam, hiç depron model almadım elime. bu uçağın boş ağırlığı tahminen 350-400 gram arası. doluykende 900 gram civarı olsa gerek. deprona göre asıl avantajı bana göre kağıt sayesinde katlamalara izin vermesi ve resimlerde görüldüğü gibi içinde kullanılabilir alan bırakması. kuyruğu çok ağır geldi, 300 gramın üstünde burna takviye yapmam gerekti.
kartondan bu şekil kesip bant, silikon kullanarak birleştirmek yeterli.
burnun içinede doktorların boğaz kontrolü yaptıkları çubuklardan alıp silikonla yapıştırdım, burun çarpmalarında müthiş direnç sağlıyor.
elimde başka video olmadığı için tanışma bölümündeki videoyu tekrar koyuyorum kusurabakmayın
elektronikler;
Turnigy 2826/6 2200kv motor
esc hobbking 40A UBEC
pil Turnigy 2650mah 20c 3s lipo
Uçağın planlarını Flitetest'in sitesinden alabilirisiniz
FPV Denemesi
Buda benim ikinci fakat ilk uçabilen uçağım.kullandığım malzeme Maket kartonu veya Köpüklü karton olarak satılan 5mm kalınlığında iki karton arasına sıkılmış strafordan oluşan sağlam bi malzeme. 2 rengi mevcut beyaz ve siyah. siyah olanın karton kalitesi daha iyi beyaza göre ve azda olsa fiyat farkı var (Beyaz olanı 8 liraya, siyah olanı 12 liraya aldım) . 70x100 cm lik alıyorum aşağı yukarı bi uçağı çıkarıyor. bu uçakta kanatları beyaz olanından, orta düz olan parçayı siyah olanından yaptım, burun üstü çakılma olasılığım yüksek olduğundan
kartondan bu şekil kesip bant, silikon kullanarak birleştirmek yeterli.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
burnun içinede doktorların boğaz kontrolü yaptıkları çubuklardan alıp silikonla yapıştırdım, burun çarpmalarında müthiş direnç sağlıyor.
elimde başka video olmadığı için tanışma bölümündeki videoyu tekrar koyuyorum kusurabakmayın
elektronikler;
Turnigy 2826/6 2200kv motor
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
esc hobbking 40A UBEC
pil Turnigy 2650mah 20c 3s lipo
Uçağın planlarını Flitetest'in sitesinden alabilirisiniz
FPV Denemesi