[Video]: 10 Dakikada Tokyo
Musa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:
Kardeşim hoşgeldin... Keşke gitmişken ara da RC SHOP felan da gezseydin... oralarda altarnatif çok diye düşünüyorum.
Hoş bulduk Kardeşim. Gezdim, ama maalesef pahalıydı. Japonya zaten genel olarak pahalıydı. Çin sitelerini kimse geçemez
Kadir Kurt' Alıntı:
Güzel bir video olmuş teşekkürler
Ben teşekkür ederim, Kadir
Hakan Ülgenalp' Alıntı:
İsa bey hoşgeldiniz , ellerinize sağlık , bize çok güzel bir Tokyo turu attırdınız.

Gerçekten çok modern ama bir o kadar geleneklerine bağlı bir toplum oldukları , görüntülerin hepsinde kendini yansıtıyor.Japonlara hayrandık , şimdi bir kere daha anlamış olduk.
Merak ettiğim bir konu , acaba ne yemek yediniz , biliyorsunuz , Japonların çok geniiiş bir mutfak kültürleri de var , çiğ , pişmiş , canlı veya ölü , yedikleri şeylerde çok da önem arzetmiyor onlar için de...

Çok keyif aldım , tekrar teşekkür ederim.....
Hakan Abi, hoş bulduk

Bu çok doğru, hem modern hem geleneklerine bağlı hem de saygılılar. Japon nezaketi derim, başka bir şey demem...
Japon mutfağı balık üzerine kurulu. Biz de bol bol balık yedik. Fiyatlar gerçekten uygun. Suşi, Japon pilavı, karides vs. de denedik. Bunun yanında bizdeki pastaneler gibi yerler de vardı. Oralardan poğaça, pasta tarzı şeyler aldık. Çinliler gibi ördek ayağı, kurbağa başı yemiyorlar

Ama denizden ne çıkarsa yiyorlar, yosun dahil, onu da söyleyeyim
Türker Akgün' Alıntı:
Hoşgeldiniz İsa Bey, güzel video içinde çok teşekkürler.
Türker Abi, çok teşekkür ederim
veysel güler' Alıntı:
isa bey hoşgeldiniz harika bir belgesel tadı veren video olmuş. ellerinize sağlık, zevkle

güle

yıkıla

şaşıra

izledim valaha.
Veysel Bey, hoş bulduk. Teşekkürler bu güzel yorumunuz için
Tahir KARAPÜR' Alıntı:
İsa abi cok güzel bi video hazırlamışsın valla gitmiş kadar oldum
ellerine sağlık oraları görmek bizede nasip olur inşallah.
Tahir, çok teşekkür ederim. Bir gün sen de oralara gitme imkanı bulursan, tavsiye ederim kesinlikle. Önce Japonya derim
Omer Erkan' Alıntı:
İsa kardeşim, ellerine sağlık!

Kendimi bir tur otobüsünde gibi hissettim. Az ve öz olarak sunmuşsun. Gidip görmek ayrı, gördüğünü kaydedip düzgün bir şekle koyup sunmak ayrı. Ben artık fotoğraf çekmeye bile üşenir oldum!
Ömer Abi, çok teşekkürler. Benim en sevdiğim şeylerden biridir bu tür "ürün"ler ortaya koymak. Bana da artık eziyet gibi geliyor fotoğraf, video vs. çekmek, ama bu ürünleri ortaya koyunca ve üstüne bir de böyle güzel yorumlar alınca, değiyor doğrusu
Mehmet ÖZER' Alıntı:
6.10 da ki insan değil mi şimdi
Ben de ilk başta inanamadım aslında, "Japonlar bizi kandırıyor mu acaba? Yoksa insan mı oturtmuşlar oraya?" diye düşündüm, ama Japonlar böyle bir şey yapmazlar tabii

Yakın zamanda bunları otel resepsiyonlarında, insanların bilgi alma ihtiyacı duyduğu yerlerde vs. kullanmaya başlayacaklarmış.