Havaların ısındığı şu günlerde, haftalık olağan buluşmamızı cumartesiye kaydırdık ve dün öğlen araziye çıktık...
Sahada Goblin700, Logo550sx, Synergy e5 ve Phantom2 vardı... Phantom2 ile güzel denemelerimiz oluyor, yaza doğru daha güzel videolar çekilebilir, alışıyoruz... Emre abi ile ben simülatörde biraz hurricane girişlerini falan merak etmeye başladık, next gerçekten faydalı oluyor. Kendisi uçuşun birinde oldukça zorluyordu, başlarını kaçırdım. Pilleri şarja bağlıyordum o arada, gürültüler gelince kamerayı kaptım, yakalayabildiğim kadarını kayda aldım, bkz. birinci uçuş videosu...
Ben o faaliyetlere gerçekte pek girmiyorum henüz ama başımın belası tictoc üzerine gitmeye başladım, olacak gibi... En azından ufak bir ışık gördüm
Mevlüt abi Synergy ile geçen buluşmada bir kez uçmuştu. İki uçuş da bu sefer yaptı... Phantom ile uçuşlarına da tam gaz devam ediyor..
Fotoğraflar şu başlıkta var;
Videolarda yer yer kimi muhabbetler dönüyor, o bakımdan çekme sırasına göre yüklüyorum. Keyifli seyirler
(1080p)
1- Sahadan ilk görüntüler, Mevlüt Yılmaz Phantom2 ile havada...
2- Emre Kaman - Goblin 700 Comp ile delirmeceler...
3- Emre Kaman - Phantom2 ile yer yer action quad tecrübesi yaşıyor...
4- Rasim Öztürk - Toc toc tici tici toc
5- Mevlüt Yılmaz - Synergy e5 maiden sonrası uçuşlara devam...
6- Mevlüt Yılmaz - Phantom2 ile uçuş ve gün sonu...
Sahada Goblin700, Logo550sx, Synergy e5 ve Phantom2 vardı... Phantom2 ile güzel denemelerimiz oluyor, yaza doğru daha güzel videolar çekilebilir, alışıyoruz... Emre abi ile ben simülatörde biraz hurricane girişlerini falan merak etmeye başladık, next gerçekten faydalı oluyor. Kendisi uçuşun birinde oldukça zorluyordu, başlarını kaçırdım. Pilleri şarja bağlıyordum o arada, gürültüler gelince kamerayı kaptım, yakalayabildiğim kadarını kayda aldım, bkz. birinci uçuş videosu...
Ben o faaliyetlere gerçekte pek girmiyorum henüz ama başımın belası tictoc üzerine gitmeye başladım, olacak gibi... En azından ufak bir ışık gördüm
Mevlüt abi Synergy ile geçen buluşmada bir kez uçmuştu. İki uçuş da bu sefer yaptı... Phantom ile uçuşlarına da tam gaz devam ediyor..
Fotoğraflar şu başlıkta var;
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Videolarda yer yer kimi muhabbetler dönüyor, o bakımdan çekme sırasına göre yüklüyorum. Keyifli seyirler

1- Sahadan ilk görüntüler, Mevlüt Yılmaz Phantom2 ile havada...
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
2- Emre Kaman - Goblin 700 Comp ile delirmeceler...
3- Emre Kaman - Phantom2 ile yer yer action quad tecrübesi yaşıyor...
4- Rasim Öztürk - Toc toc tici tici toc
5- Mevlüt Yılmaz - Synergy e5 maiden sonrası uçuşlara devam...
6- Mevlüt Yılmaz - Phantom2 ile uçuş ve gün sonu...