[Video]: ESM ME110 Maiden Uçuşu - Hazerfen 29.11.14

Ynt: [Video]: ESM ME110 Maiden Uçuşu - Hazerfen 29.11.14

Hakan abi ustune alinma sakin ben bunu seni hedef alarak yazmadim , bu aralar forumca bi atisma var

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Ynt: [Video]: ESM ME110 Maiden Uçuşu - Hazerfen 29.11.14

Mesut AKIN' Alıntı:
Hakan abi ustune alinma sakin ben bunu seni hedef alarak yazmadim , bu aralar forumca bi atisma var........

Yapma etme üstad. Benim görebildiğim kadarı ile burası en ciddi yerlerden birisi. Kolay kolay ne geyik yapıyoruz, ne de birbirimize takılıyoruz.
Küçük bir eğlencemiz var, ki o da her zaman değil ara sırada, o da heli- uçak muhabbeti ....
 
Ynt: [Video]: ESM ME110 Maiden Uçuşu - Hazerfen 29.11.14

Mesut AKIN' Alıntı:
abi konunun icerigi kismi sorun degil benim icin , ben bu ise arabalarla basladim sonra ucaga geçtim , sonra heliye gectim , sonra tekrar ucaga dondum , yani insan o an neyden zevk aliyorsa onu yapiyor , dogal olarak ikidebir ucak soyledir heli boyledir muhabbetleri beni yoruyor artik , kim neyden zevk alirsa onu yapar 2 + 2 = 4 bukadar basit
Üstad bu konuyu en çok tetikleyen kişilerden biri olarak böyle bir rahatsızlık verdiğini farketmemiştim açıkçası. :rolleyes: Bu çekişmeyi kıyasıya yaptığımız abi ve kardeşlerimle sadece şakalaşıyor olduğumuz biliniyor olsa gerek diye düşünüyorum. ;) Şahsen hepsini de seviyor ve saygı duyuyorum. Elbette kim neden zevk alıyorsa onu yapar, bu itiraz konusu olabilecek birşey değil zaten. :)p

Fakat yorulmayı gerektirecek birşey olduğunu da düşünmüyorum çünkü ortada bir gerginlik yok bence. Ama sıkılıyorum bu muhabbetlerden diyorsan ona birşey diyemem ve saygı duyarım.
Bundan sonra özellikle senin konularda kendi adıma bu konuya dikkat edeceğim ve bu muhabbetlere girmeyeceğim. :saygilar:
 
[Video]: ESM ME110 Maiden Uçuşu - Hazerfen 29.11.14

Mehmet abi , Türker, ben benim konularımda bu muhabbetin yapılmasına laf etmedim, genel olarak böyle bir şaka yollu atışmalar var ama , şakalar uzayınca ben daralıyorum, heli konularına heli ile ilgili , uçak konularınada uçakla ilgili yorum yapılmalı bence, , konu uçak candır heli candır muhabbetine dönmemeli bence, şaka olduğunu takılmak amaçlı olduğunu bende biliyorum ancak birçok konuda bu yapılıyor artık, Mehmet abi ben forumun ciddiyetine zaten laf etmedimo konuda bir sıkıntı zaten yok :)
 
[Video]: ESM ME110 Maiden Uçuşu - Hazerfen 29.11.14

Sümer bey, konuyu daha yeni gördüm. Çift motorlu modeller hep ilgimi çekmiştir. Ama iki motorun uyumunu sağlamak ve birinin havada stop etme ihtimali hep gözümü korkutmuştur. Resim üzerinde 4 zamanlı motor görülüyor. Bu modeldeki motorlar nedir, yerleşimi ve uyumunu sağlamak konusunda ne yapıldı bilgi verebilirmisiniz? Teşekkürler.