Efendi efen di uçarken 4 ncü dakikanın sonlarında adamın yüreği ağzına gelmiş ;D
A altan Guest 8 Kas 2012 #1 Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Efendi efen di uçarken 4 ncü dakikanın sonlarında adamın yüreği ağzına gelmiş
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Efendi efen di uçarken 4 ncü dakikanın sonlarında adamın yüreği ağzına gelmiş
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,220 Tepkime puanı 43,197 Yaş 50 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 8 Kas 2012 #2 Ynt: [Video]: Fail Safe'm var diye sevinme Varmiş ama ayarlamayı unutmuş. Kumandadan cıkınca da amcan kafasına göre takılmış Yanlıs uctukları yer nasıl bir yer oyle ya. Valla tek kelime ile harika, hatta o kadar ki bizim solaklardan bile güzel
Ynt: [Video]: Fail Safe'm var diye sevinme Varmiş ama ayarlamayı unutmuş. Kumandadan cıkınca da amcan kafasına göre takılmış Yanlıs uctukları yer nasıl bir yer oyle ya. Valla tek kelime ile harika, hatta o kadar ki bizim solaklardan bile güzel
T Tolga Guest 9 Kas 2012 #3 Ynt: [Video]: Fail Safe'm var diye sevinme O değil de öylesi çakılmada güzelim GoPro2'ye bişey olmamış ya ona şaşarım FPV ruhunu Galaxy S3 feda edecek boyutta yaşatan kişiler olarak bu videoyu bir mesaj olarak görmeyeyim değil mi
Ynt: [Video]: Fail Safe'm var diye sevinme O değil de öylesi çakılmada güzelim GoPro2'ye bişey olmamış ya ona şaşarım FPV ruhunu Galaxy S3 feda edecek boyutta yaşatan kişiler olarak bu videoyu bir mesaj olarak görmeyeyim değil mi
Ömer Erkan RcFanatik Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 3,564 Tepkime puanı 6,136 Yaş 65 Konum Başiskele - Kocaeli İlgi Alanı Multikopter 9 Kas 2012 #4 Ynt: Ynt: [Video]: Fail Safe'm var diye sevinme Mehmet Kucuksari' Alıntı: Varmiş ama ayarlamayı unutmuş. Kumandadan cıkınca da amcan kafasına göre takılmış Yanlıs uctukları yer nasıl bir yer oyle ya. Valla tek kelime ile harika, hatta o kadar ki bizim solaklardan bile güzel Genişletmek için tıkla ... Valla Mehmet, ben de aynı şeyi düşündüm. O nasıl bir saha öyle, her gün model kırsa gene doymaz insan... Tolga Senyuva' Alıntı: O değil de öylesi çakılmada güzelim GoPro2'ye bişey olmamış ya ona şaşarım FPV ruhunu Galaxy S3 feda edecek boyutta yaşatan kişiler olarak bu videoyu bir mesaj olarak görmeyeyim değil mi Genişletmek için tıkla ... Tolga, ben senin kadar cesur olamazdım inanki, bence bu videodan dersler alınmalı...
Ynt: Ynt: [Video]: Fail Safe'm var diye sevinme Mehmet Kucuksari' Alıntı: Varmiş ama ayarlamayı unutmuş. Kumandadan cıkınca da amcan kafasına göre takılmış Yanlıs uctukları yer nasıl bir yer oyle ya. Valla tek kelime ile harika, hatta o kadar ki bizim solaklardan bile güzel Genişletmek için tıkla ... Valla Mehmet, ben de aynı şeyi düşündüm. O nasıl bir saha öyle, her gün model kırsa gene doymaz insan... Tolga Senyuva' Alıntı: O değil de öylesi çakılmada güzelim GoPro2'ye bişey olmamış ya ona şaşarım FPV ruhunu Galaxy S3 feda edecek boyutta yaşatan kişiler olarak bu videoyu bir mesaj olarak görmeyeyim değil mi Genişletmek için tıkla ... Tolga, ben senin kadar cesur olamazdım inanki, bence bu videodan dersler alınmalı...
yucel Uye Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 110 Tepkime puanı 1 9 Kas 2012 #5 Ynt: [Video]: Fail Safe'm var diye sevinme Uçağın düşmesinde izleyenleri rahatsız etmeyecek bir estetiklik var. Başarılı bir düşüş şekli. Mekan gerçek olamayacak kadar güzelmiş harbiden.
Ynt: [Video]: Fail Safe'm var diye sevinme Uçağın düşmesinde izleyenleri rahatsız etmeyecek bir estetiklik var. Başarılı bir düşüş şekli. Mekan gerçek olamayacak kadar güzelmiş harbiden.