Ynt: Ynt: Ynt: [Video]: JET Motor, SCALE ve Aksesuar FUARI- JetPower Messe 2009
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Abi iyi güzel hoş da , videoları göremiyorum bugün yaa..Evdeki pc de de aynı sorun var.Youtube da giremiyorum.Herhalde bizim resmi dnsler yine youtube ile küstü sanırım. :-\
Allah allah. Youtube genel bir yasak yok ki dostum. Sende başka bir problem olmasın
Geldi kendi kendine , sanırım serverlere bakım mı yaptılar ne , ona rastgeldik herhalde...
Videoya gelince gözlerim kaldı

, ağzımın suyu aktı

, o ne fuarmış yav, yakınlarda bi yerde olsa herhalde kovulana kadar gezerdim.

Hemen bir inceleme yaptım , daha önce dediğim gibi Vario ve Heli-Factory bu işte lider olmuş.Yalnız heli factory 3d tipi heli için Türbin motorlu bir model yapmış , ona anlam veremedim.Türbin işi Scale'de belki olur ama , kim cesaret edebilir 5000 Euroluk motorla 3 d uçmaya onu bilemedim

Başka bir stand gözüme takıldı, ben Ec-135 hastası olduğum için görüverdim.Schwing helicopter dedim hemen buluverdim arayınca.Adamlar fenestronu örtmüşler , saklamışlar yani, acaba Vario dan daha üstün bir sistem mi buldular acaba derken , sitelerine bakınca TIRT çıktı.Daha siteyi yapmamışlar bile ki bu adam fenestron yapacak.Boş iş

p
Hakikaten mükemmel görüntülerdi , aktarma sistemine dikkat ettiniz mi , helisel dişli ve helisel pinyon vardı.Motoru da heliye 90 derece değil 0 ya da 180 derece koymuşlar.
Buralarda olsa o fuar , 2 günde kendime bir model imal edecek kadar bilgi toplardım.

Birde multi blade rotor headlar.Öff be , ne işçilik vardı değil mi.
Mehmet , kardeşim benim bir an önce uçup , çakmam lazım yoksam psikolojim bozuluyor,doktora gidicem yakında,insan rüyasında bile model uçurur mu yaaa